/ -SHUTTERSTOCK
11/05/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dvobojna kosa – najnoviji trend koji je osvojio svijet

Ponekad nam se čini da se trendovi smjenjuju brzinom svjetlosti. Još se nismo privikli na jedan, a već ga je zamijenio drugi. A najnovij trend u svijetu frizura jeste dvobojna kosa.

Dvobojna kosa će vas sigurno staviti u centar pažnje

1. Plava i crna

Prelijepa jin-jang frizura koja spaja krem plavu sa crnom kosom. Savršeno pristaje dugoj, talasastoj, gustoj kosi. Ali ovakvo nešto može da se uradi i održava samo u frizerskom salonu.

2. Pink i plavo

Pastelno plava i roze kosa? Ao volite da privlačite pažnju, onda je ovo pun pogodak. Ali, ove boje se jako brzo ispiraju tako da ćete morati da posjećujete frizerski salon na svakih par nedjelja.

Bebi roze i plava

Ova meko podijeljena frizura kombinuje delikatnu bebi roze i plavu boju. Pogodna je za svjetliju kosu. Djeluje nježno i romantično.

Koral pink i platinasta plava

Ako želite da izgledate mlađe, evo rešenja. Savršena frizura koja koju čine pink koralna i platinasta plava boja. Talasasti dvobojni bob potpuno nas je opčinio.

Ljubičasta i crna

U ovom slučaju postignut je savršeni balans sa elegantnom crnom koja se preliva u živahnu ljubičastu. Prelazak boja daje dubinu dugim, talasastim pramenovima. Budući da se ljubičasta brzo ispira moraćete češće da odlazite kod frizera.

Pink i žuta

Ako preferirate opušten izgled, ovaj raščupani bob sa kontrastnom žutom i nežno ružičastom je pravi izbor za vas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 16:20