/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-WIRESTOCK
14/05/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pletene torbe su trend ovog ljeta

Postoji mnogo razloga da volite proljećnu i ljetnju modu. Kratke i lagane haljine, opuštene siluete, živopisne nijanse… Sve je ovo garderoba koja čini da osjećamo samopouzdanje, da se dopadamo samim sebi i da budemo vesele.

Ono što posebno oduševljava jeste mnoštvo razigranih dodataka. Par sandala na platformu ili šarena ogrlica sa perlama u stanju su da učine ljetnji stil još uzbudljivijim. Ipak, ako bi nas, nekim čudom, neko primorao da izaberemo samo jedan dodatak koji ćemo nositi ovog ljeta, bez razmišljanja rekle bismo: pletena torba.

Da li su rafija tašne u trendu ljeta 2024?

Ležerna, ali moderna, rafija torba ima u sebi neki opušteni šik, potpuno u skladu sa boho stilom koji ponovo ima snagu ljeta 2024. godine. Može da se nosi na posao i na plažu, pa zaslužuje mjesto u svakoj garderobi. Sjetite se samo Džejn Birkin koja je nosila svoju korpu sa svime: farmerkama, bijelim majicama, pa čak i koktel haljinom na Filmskom festivalu u Kanu (i njen čuveni svileni šal vešto omotan oko ručke).

Sličan vajb donosi nam i ljeto 2024. godine, a stilisti su već proglasili slamene torbe jednim od 10 top trendova u svijetu tašni. Prve naznake da bi ovakve pletene torbe mogle postati hit naslutili smo 2022. kada je raffia bag pretraga na Google porasla za 63 odsto. Od tada, interesovanje samo raste.

Sa čime se nose slamene tašne?

Boho haljine su ove sezone apsolutno dobrodošle u garderobi svake žene, a odlična su kombinacija sa rafija tašnama. Uz boho modele, slamene tašne izgledaju odlično uz lanene pantalone i lanene haljine.

Obuća koja se bira za ovaj šik-bez-napora stil jesu espadrile, sandale sa platformom, kožne ravne sandale, anatomska obuća… Mada tašne od rafije i kože lako se mogu nositi u kombinaciji sa klasičnim seksipilnim štiklama sa kaišićima.

Ova godina nam, srećom, odnosi mnogo pletenih torbi među kojima možemo da nađemo jednu baš po svom ukusu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 22:33