/ -
16/05/2024 u 15:31 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kina spremna da pomogne Gradu u oblasti saobraćaja i zelene agende

Ambasada Republike Kine predana je u podršci rukovodstvu Glavnog grada u ostvarivanju ciljeva u oblasti saobraćajne infrastrukture, zelene agende i modernizaciji komunalne infrastrukture, rekao je Fan Kun, ambasador

Ambasada Republike Kine predana je u podršci rukovodstvu Glavnog grada u ostvarivanju ciljeva u oblasti saobraćajne infrastrukture, zelene agende i modernizaciji komunalne infrastrukture, saopštio je Fan Kun, ambasador Narodne Republike Kine u Crnoj Gori, na sastanku sa Andrijom Babovićem, sekretarom za komunalne poslove, i Radošem Zečevićem, direktorom Puteva. Sastanku je, kako je saopšteno iz Sekretarijata za komunalne poslove, prisustvovao i Gao Ling, sekretar zadužen za ekonomiju i trgovinu.

– Sekretar Gao Ling istakao je spremnost Kine da pruži stručnu podršku, tehnološka rješenja i investicije koja će pomoći u implemantaciji ovih ciljeva i ostvarivanju održivog razvoja. Ovaj sastanak predstavlja važan korak ka jačanju saradnje između Narodne Republike Kine i našeg grada te potvrđuje posvećenost gradske uprave u očuvanju prirodnih resursa i stvaranju održive budućnosti za sve građane – saopštili su iz Sekretarijata za komunalne poslove.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
31. maj 2024 16:13