Članovi odbora   / -
13/05/2024 u 13:22 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sjednica odbora za društvene djelatnosti odložena zbog nedostatka kvoruma

Sjednici nisu prisustvovali Aleksandar Saša Zeković (GI 21. maj), Nađa Ljiljanić, odbornica Pokreta za Podgoricu, Branislav Radičević, odbornik PES-a, Boban Radević (Slobodna Crna Gora), kao i Edin Tuzović, odbornik Bošnjačke stranke

Sjednica odbora za društvene djelatnosti, međuopštinsku i međunarodnu saradnju odložena je jer nije obezbijeđen kvorum. Od devet članova odbora, uključujući predsjednika, njih četiri su se pojavila na sjednici i to Branko Vuković, predsjednik, Mitar Šušić, šef kluba odbornika Nove srpske demokratije, kao i odbornice DPS-a Slađana Vujačić i Žaklina Oštir. Sjednici nisu prisustvovali Aleksandar Saša Zeković (GI 21. maj), Nađa Ljiljanić, odbornica Pokreta za Podgoricu, Branislav Radičević, odbornik PES-a, Boban Radević (Slobodna Crna Gora), kao i Edin Tuzović, odbornik Bošnjačke stranke.

–Izvinjavam se gostima, odbornicima i odbornicama ali nemamo kvorum. Sjednica se odlaže, bićete obaviješteni o nastavku – rekao je Branko Vuković, predsjednik odbora.

Na dnevnom redu sjednice odbora bili su izmijenjena odluka o organizaciji Proljećnog pazara 2024. godine, odluka o podizanju spomen-obilježja postavljanjem spomen-biste Mihaju Emineskuu, izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih i stručnih službi Glavnog grada za 2023. godinu, te izvještaji o radu kulturnih ustanova za prošlu godinu - Gradskog pozorišta, Muzeja i galerija, NB "Radosav Ljumović, KIC-a "Budo Tomović", "Dječjeg saveza". Članovi odbora trebali su da razmatraju i izvještaj o radu za prošlu godinu Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisika psihoaktvnih supstanci – Podgorica za 2023. godinu, kao i izvještaj o sprovođenju Strateškog plana razvoja Glavnog grada Podgorica za 2023. godinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jun 2024 15:15