13/05/2024 u 13:03 h
N.S.- M.L.V.N.S.- M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Srednja medicinska škola obilježila 52 godine rada

Đaci generacije su Tea Tomković i Milica Kopitović

Pedeset dvije godine postojanja škole je proča za sebe i kroz sve ove godine bilo je uspona i padova ali uvijek, bez izuzetka, hrabro smo se dočekivali na noge, savladali svaki uspon i bili jači nego ikada, saopštila je Kristina Radoman, direktorica Srednje medicinske škole. Ova vaspitno-obrazovna ustanova obilježila je 52 godine postojanja.   

- Brojne generacije je iznjedrila škola dajući uvjerenje da je obrazovanje u njenim klupama njihov najbolji uzor i prava prilika koja može pomoći da doprinesemo što boljem razvoju života u budućnosti. Pred nastavnicima i učenicima često se postavljaju teški izazovi ali čvrsta volja i želja ka uspjehu umnogome pomaže da se uklone sve barijere i nastavi koračati putem popločanim znanjem - rekla je Radoman. 

image
-

Škola je nagradila najbolje učenike. Najbolja učenica iz Đačkog doma je Marija Jeknić, učenica koja za četiri godine obrazovanja nije napravila nijedan izostanak je Jelena Venčov, najbolji praktičari su Manja Popović, Violeta Roćen, Tea Tomković, Vasilije Udovičić, Kristina Perović, Kosta Poleksić i Teodora Korać. Đaci generacije su Tea Tomković i Milica Kopitović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 18:58