Tate i princeze / - M.VUJISIC
18/05/2024 u 09:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Tate i princeze hit na Jutjubu

Djevojčice iz JPU "Ljubica Popović" sa svojim očevima izvele su koreografiju uz pjesmu "Princeza" Dada Topića i Slađane Milošević, hit star 40 godini, a snimak je sve raznježio, a mnoge i rasplakalo.

Snimak plesa objavio je portal Dan, a on je veoma brzo postao hit na Jutjubu i počeo da se širi društvenim mrežama, uz poruke građana da ništa ljepše, emotivnije odavno nisu vidjeli, da im je krenula po koja suza.

U četvrtak veče u KIC-u "Budo Tomović" proslavljen je jubileј ЈPU „Ljubica Popović“, a obilježio ga je upravo nastup dјevoјčica koјe su sa očevima na sceni zaplesale uz pјesmu „Princeza“. Dјevoјčice u rozim baletskim haljinama iz vrtića „Ljubica Popović“ izašle su na scenu, a kada su se svjetla ugasila pojavili su se očevi. Publika je oduševljeno reagovala na njihovu koreografiju i trud nagradila gromoglasnim aplauzom, a većina niјe krila suze.

Vesna Nikolić, direktorica ЈPU „Ljubica Popović”, kazala јe da јe uključenost porodice u rad vrtića jedan od prioriteta u radu njihove ustanove.

– Danas je razbijen jedan od najčvršćih stereotipa u Crnoj Gori zahvaljujući tatama mališana iz vrtića „Ljubica Popović“ koji su javno pokazali, i na taj način pozvali druge očeve, da slobodno i javno ispoljavaju svoje emocije i spremnost i požrtvovanje, kakvu oni imaju, ali zbog tradicije je čuvaju iza zatvorenih vrata svojih domova. Svi znamo da je emocija i povezanost očeva i kćerki veoma snažna, uvijek bila i biće, ali ovo jeste jedan novi trenutak kad se to javno i pokazalo. Hvala im u ime svih kćerki, danas su preplavili srca svake od njih - rekla јe Nikolić.

(VIDEO) Rođendan JPU "Ljubica Popović": Ples djevojčica sa očevima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 11:36