Akcija radija D i radija D plus

SMANJI BRZINU, SAČUVAJ ŽIVOT

Radio D i radio D plus pokrenuli su medijsku kampanju „SMANJI BRZINU, SAČUVAJ ŽIVOT“ , koju plasiraju kao svojevrstan doprinos borbi protiv nepoštovanja saobraćajnih propisa, sa ciljem smanjenja saobraćajnih nezgoda.

Svjedoci smo da u posljednje vrijeme nepoštovanje saobraćajnih propisa uzima danak - brojne živote i u opasnost dovodi sve učesnike u saobraćaju, te smo spremni da i mi kao mediji preuzmemo dio društvene odgovornosti i damo medijsku podršku i doprinos smanjenju broja žrtava saobraćajnih nezgoda na putevima, upravo ovim projektom.

Akciju smo već započeli, koristeći naš medijski prostor i to emitovanjem audio džinglova na početku i tokom najslušanijih emisija naših radio stanica, prije svega emisija informativnog karaktera. Imamo u planu snimanje i kraćih i igranih formi reklama edukativnog sadržaja, koje bi slušaocima – vozačima bile posebno interesantne i samim tim zapažene i prihvaćene.

Kruna naše akcije biće trećeg decembra, na manifestaciji u Šoping molu Delta City, na kojoj bi se podjelom određenog reklamnog materijala građanima, kao i učešćem poznatih ličnosti iz javnog života, koji bi svojom podrškom, dali svoj doprinos akciji i snimili kratke forme reklama koje pozivaju na bezbjednu vožnju, još jednom privukli pažnju na ovaj veoma važan segment naše svakodnevice.

Akciju će propratiti i pjesma koju snimaju malisani iz hora škole „Pavle Rovinski“, a pjesmu ce ispratiti i spot, koji cemo snimati na samom nastupu djece na dan manifestacije trećeg decembra.

Dakle, iz svega prethodno navedenog možete uvidjeti kakve su naše zamisli kojima želimo da unesemo određene promjene u društvu po pitanju bezbjednosti u saobraćaju i damo svoj doprinos koristeći naše kapacitete i činjenicu da imamo ogromnu slušalačku publiku koja nam vjeruje.

Zato, smanji brzinu, sačuvaj život!