/ -FOTO: FSCG
17/04/2024 u 12:37 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Cekliću 18 mjeseci zabrane igranja

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore na sjednici održanoj danas izrekla je Zvonku Cekliću, igraču OFK Mladost Lob.bet disciplinsku mjeru zabrana igranja u trajanju od 18 mjeseci

Na zvaničnom sajtu FSCG se navodi da je Ceklić suspendovan zbog učešća u neregularnosti utakmice, čime je počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG.

-Odluka Disciplinske komisije biće proslijeđena nadležnim organima FIFA sa ciljem izricanja zabrane igranja na zvaničnim utakmicama u trajanju od 18 mjeseci u svim zemljama koje su članice Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). Fudbalski savez Crne Gore i Disciplinska komisija sarađuju sa državnim Tužilaštvom, koje vodi postupak vezan za utakmicu OFK Mladost Lob.bet – FK Dečić Admiral bet, pa će u odnosu na buduća saznanja otvoriti disciplinske postupke – saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Takođe, u obrazloženju odluke navodi se da se u izrečenu disciplinsku mjeru zabrane igranja uračunava vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 29.02.2024. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:20