Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
16/05/2024 u 17:38 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kadeti poraženi u meču za treće mjesto

Žao mi je što je uloženi trud momaka na ovom turniru ostao bez rezultata - kazao je selektor Radovan Kavaja

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore osvojila je četvrto mjesto na Memorijalnom turniru,,Miljan Miljanić" u Staroj Pazovi.

,,Sokoli" su danas poraženi od Sjeverne Makedonije rezultatom 2:1 u meču u kojem su vodili i propustili veliki broj prilika. To je drugi poraz na turniru za Crnu Goru, nakon onog od Bugarske u utorak (2:0).

- Znamo da se kaže da, kada se u jednoj utakmici promaši šansa, da se to kažnjava. Ako bismo se vodili time, nakon viđenog danas trebali bismo biti kažnjeni za narednih nekoliko utakmica. Sve ostalo pada u vodu, iako te šanse nijesu došle same od sebe, nego kao plod dobre igre i pritiska na rivala, ali u fudbalu se broje golovi. Žao mi je što je uloženi trud momaka na ovom turniru ostao bez rezultata - kazao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je povela u 16. minutu pogotkom Matije Jovanovića. Prije toga, Andrija Vukoje je tri puta bio u dobroj poziciji da postigne gol, a jednom je neprecizan bio Alan Kastrat. I nakon vođstva,,,sokoli" su bili u ofanzivi, pa izgledne šanse nijesu iskoristili Jovanović i Vuk Pavićević. Na drugoj strani, rival je bio konkretan, pa je u 40. minutu pogodio Martin Gjorgijev poslije nespretne reakcije defanzivaca naše ekipe.

U nastaku su šanse promašivali Vukoje, Kristijan Jovović i Novak Fatić, a tresla se samo mreža,,sokola". I to pri autogolu Alekse Perišića u 54. minutu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 01:18