Royal caribbean / - ROYAL CARIBBEAN
17/05/2024 u 09:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U kotorsku luku uplovio kruzer kompanije Royal Caribbean: Nezaboravno putovanje od Kariba do Mediterana

Kruzer Explorer of the Seas, vlasništvo američke kompanije Royal Caribbean International, uplovio je juče u 10 sati u kotorsku luku.

Kruzer je prethodnih dana krstario Mediteranom, krenuvši na putovanje iz Barselone, a sa njime je u Boku kotorsku stiglo skoro tri hiljade turista. Kruzer se juče u Kotoru zadržao do 17 sati, nakon čega je plovidbu nastavio ka Zadru. U Kotor će, kako je najavljeno, dovoziti turiste svake druge sedmice, kao dio krstarenja Istočnim Mediteranom, uključujući i grčka ostrva. Osim Kotora, Explorer of the Seas ovog ljeta, 11. jula, uploviće i u luku Bar.

Riječ je o brodu koji je izgrađen 2000. godine, dok je dodatnim sadržajima usavršen 2015. Na kruzeru Explorer of the Seas može putovati 4.290 turista, kao i 1.185 članova posade. Dug je 311 metara i širok 47 metara. Pripada klasi Voyager i jedan je od 28 brodova koje u svojim vezovima ima kompanija Royal Caribbean.

image

Royal caribbean

- ROYAL CARIBBEAN

Jedinstvenim gradom na svjetskim morima, Explorer of the Seas čine sadržaji od bazena, preko surf simulatora, do restorana internacionalne kuhinje...

- Skoro dvadeset restorana i barova, tri bazena, đakuziji, surf simulator, prva stijena za penjanje na moru, SPA i fitnes centri, dvorana za klizanje, teatar, košarkaški tereni...- navode u agenciji Allegra.

Nezaboravno iskustvo na moru, doživljaj je koji duže od 50 godina putnicima pruža Royal Caribbean, kaže član booking tima agencije, zadužen za promociju brenda Royal Caribbean Adria, Damir Abazović. Za njega je, ističe, čast biti dio ove priče.

- Svaka klasa brodova u vlasništvu grupe Royal Caribbean predstavlja jedinstveno arhitektonsko čudo sa najnovijom tehnologijom i luksuznom ponudom koja je namijenjena putnicima željnim avanture i dobrog provoda. Brend je pionir u pružanju jedinstvenih putovanja na 240 različitih destinacija u 61 zemlji, na šest kontinenata, uključujući i privatno ostrvo na Bahamima - istakao je Abazović.

image

Royal Caribbean

- ROYAL CARIBBEAN

Svi željni avanture i jedinstvenog putovanja na moru, do krstarenja iz snova mogu jednim klikom. Rezervacije su, kaže Abazović, moguće u realnom vremenu, putem sajta www.royalcaribbeanadria.com kojem zainteresovani iz država regiona mogu pristupiti na lokalnim jezicima.

- Za rezervisanje Royal Caribbean krstarenja kreiran je sajt prilagođen zemljama regiona. Time je dugogodišnja uspješna saradnja vodeće turističke agencije specijalizovane za prodaju krstarenja i avio-karata, i američke kruzing-kompanije, podignuta na viši nivo. Ljubitelji krstarenja sada mogu da rezervišu odmor na brodovima Royal Caribbean na adresi: www.royalcaribbeanadria.com - naveo je Abazović.

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 01:40