Eko vozi i osvoji / -JUGOPETROL
15/05/2024 u 10:35 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Osvojite putovanje na Olimpijske igre u Parizu i Suzuki Vitara Hybrid automobil

Velika „EKO Vozi i Osvoji“ nagradna igra!

Počinje vaša omiljena nagradna igra „EKO VOZI I OSVOJI“, koja ni ovog puta neće izostati sa velikim nagrađivanjem koje vam obezbjeđuje kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice.

Kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Crne Gore, kompanija Jugopetrol vodi 5 najsrećnijih dobitnika na nezaboravno putovanje za dvoje, na najveći sportski događaj ove godine Olimpijske igre u Parizu.

Ushićenje se nastavlja dodjelom još jedne glavne nagrade,  pa još jednom dobitniku sljeduje vrijedna nagrada - automobil Suzuki Vitara Hybrid.

Pored nedjeljnih nagrada, kao što su vaučeri za kupovinu na EKO benzinskim stanicama u vrijednosti od 50 eura, ovog puta vas očekuje i prilika da osvojite jednu od sedam NIKE olimpijskih sportskih oprema.  

Nagradna igra će trajati od 15.05. do 17.07.2024. godine, a za učešće je potrebno samo da koristite svoju „EKO VOZI I OSVOJI“ karticu. Ukoliko je nemate, na bilo kojoj EKO benziskoj stanici popunite pristupni obrazac i preuzmite svoju karticu. Koristi se prilikom kupovine bilo kojih artikala ili usluga za evidentiranje broja učešća u nagradnim izvlačenjima i to na bilo kojoj EKO benzinskoj stanici na teritoriji Crne Gore.

Ukoliko kupite premium Diesel Avio Double Filtered gorivo, šanse za dobitak se dupliraju!

Svi vlasnici kartica imaju pravo na učešće u izvlačenju glavne nagrade, a broj učešća zavisi od aktivnosti tokom perioda nagradne igre. Izvlačenje za putovanje na Olimpijske igre u Parizu 2024. će se održati 27. juna, a za automobil 18. jula, nakon završetka nagradne igre.

Ne propustite priliku da ovo ljeto doživite u punoj snazi, sa vrijednim nagradama i velikim uzbuđenjem uz „EKO VOZI I OSVOJI“ nagradnu igru.

Za više informacija posjetite www.jugopetrol.co.me, kao i Facebook i Instagram stranice Jugopetrol AD.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 09:47