Ilustracija / - MINISTARSTVO SAOBRAćAJA I POMORSTVA
14/05/2024 u 07:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su upozorili da su na dionicama kroz usjeke mogući sitniji odroni.

Saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije je obustavljen za sva vozila, osim od 12 do 14 sati, kada će u zoni gradilišta biti obezbjeđeno slobodno saobraćanje.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani će zbog rekonstrukcije za sva vozila biti obustavljen od deset do 16 sati.

Saobraćaj na putu Poda – Berane obustavljen je od osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, na dijelu puta Nikšić-Kuside, zbog radova saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Plužine – Nikšić – Danilovgrad, na dijelu puta Jasenovo Polje – Nikšić, saobraćaj je zbog radova obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja u okviru izgradnje puta Čekanje-Čevo, na dionici regionalnog puta R-17 Čekanje-Resna, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Adaptacija dionice od Donjeg do Gornjeg manastira Ostrog: Radovi vrijedni 142.500 eura

Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Na regionalnom putu Cetinje-Njeguši, od supermarketa Voli do Bajićke crkve, saobraćaj je obustavljen za sva vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog održavanja autoputa zatvorena je traka za spora vozila neposredno prije mosta Moračica iz pravca Mateševa prema Podgorici.

Zbog održavanja tunela Kosman, na putu Smokovac-Mateševo, kroz tunel će se saobraćati jednom saobraćajnom trakom.

Na magistralnim putevima M-1 dionica Herceg Novi-Kotor, M-1 dionica Bar-Ulcinj i M-10 dionica Cetinje-Budva saobraćaj je zbog asfaltiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu Lipci-Kotor, u mjestu Dobrota, zbog adaptacije trotoara saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog izgradnje bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Bioče, saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Zbog snimanja dugometražnog igranog filma Vidra na magistralnim i regionalnim putevima može dolaziti do kraćih obustava ne dužih od 15 minuta.

I na magistralnom putu M-1 dionica Lipci-Kotor, lokalitet Ljuta, od osam do 12 sati promijenjen je režim sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Režim saobraćaja, od sedam do 19 sati, promijenjen je i na dionici Meljine-Lipci, kdo hotela Xanadu u Kumboru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 03:15