Đurašković i Šaranović / - FOTO: VLADA CRNE GORE
12/05/2024 u 12:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stvoreni uslovi za otvaranje filijale MUP-a u Petrovcu

U cilju unapređenja kvaliteta usluga, posebno u dijelu izdavanja dokumentacije u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, ministar Danilo Šaranović i izvršni direktor Pošte Crne Gore Josip Đurašković potpisali su Memorandum o saradnji, kojim se stvaraju uslovi za otvaranje filijale MUP-a u Petrovcu.

Kako je saopšteno iz MUP-a Memorandumom je predviđeno da Pošta Crne Gore ustupi Ministarstvu unutrašnjih poslova prostor od 70 metara kvadratnih, u okviru svoje poslovnice u Petrovcu, na trajno korišćenje.

Ministarstvo se obavezalo da za potrebe otvaranja filijale preduzme sve neophodne aktivnosti u pogledu adaptacije prostora i obezbjeđivanja sredstava za ovu namjenu.

- Šaranović i Đurašković izrazili su zadovoljstvo zbog postignutog dogovora, uvjereni da će otvaranje filijale Ministarstva značajno olakšati pristup uslugama koje pruža MUP, ne samo građankama i građanima Petrovca, već i brojnim turistima koji posjećuju taj dio crnogorske obale. Istovremeno se preduzimaju aktivnosti i na finalizaciji stvaranja adekvatnih uslova za rad MUP-a i u opštini Gusinje - kaže se u saopštenju.

Dodaju da ministarstvo na ovaj način aktivno jača kapacitete u brojnim segmentima rada, što će se nastaviti i u narednom periodu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 13:56