Porodica fest / - PLAKAT
17/05/2024 u 09:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sve je spremno za šesti festival roditeljstva Porodica fest: Najbogatiji program do sada

Šesto izdanje najvećeg događaja za djecu i roditelje na otvorenom u našoj zemlji, Festivala roditeljstva Porodica Fest, biće organizovano u subotu, 18. maja, u parku ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici.

Festival će svečano otvoriti Gradonačelnica Olivera Injac i predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

Program Festivala, koji će trajati od 11 do 21 čas, i ovog puta je brižljivo osmišljen kako bi bio zanimljiv svim članovima porodice. Zahvaljujući podršci partnera i brojnih prijatelja Festivala, mališani će ovog puta na centralnoj bini uživati u dvije pozorišne predstave, u muzičkim i plesnim koncertima, animatorskim i zabavnim tačkama, dok će u 13 tematskih zona u parku imati priliku da učestvuju u preko 50 kreativnih, edukativnih, umjetničkih, naučnih, čitalačkih i sportskih radionica i u različitim zabavnim aktivnostima.

U subotu Festival roditeljstva Porodica fest, u parku ispred Dvorca Petrovića

Organizatori Festivala su udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab. Partneri Festivala su Glavni grad Podgorica, IDEA, M:tel i Erste banka dok su prijatelji Festivala: CGES, Jumbo, Addiko banka, CKB i KidsLand. Festival se organizuje povodom Međunarodnog dana porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja.

Tokom festivala biće održan i porodični sajam u okviru koga će se predstaviti: S Press +, Pufies Calgo Mn, Glosarij, Neregelia, Meditas, Imlek, Helen Doron English Montenegro, Mortimer English Club Podgorica, PPU Eko vrtić Bambino, PPU The DODO, Sova kids, 4U Pharma, Ellina Maštalica, Bokica Alojica Forever, Atelje Manufaktura, CreArt Toys.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 04:08