Displej u centru grada / - FOTO: DAN
15/05/2024 u 10:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Na video panou u centru Podgorice emitovan eksplicitni sadržaj

Na siti lajt panou, u Njegoševoj ulici u centru Podgorice, koji služi za video oglašavanje, sinoć je objavljen neprimjereni sadržaj.

Video snimak na kojem se vidi displej, a u pozadini je zgrada Glavnog grada, kruži društvenim mrežama. 

Prema našim informacijama u pitanju je displej koji je u privatnom vlasništvu. Pošto se nalazi ispred zgrade Glavnog grada iz ove institucije su kazali da će se oglasiti saopštenjem. Prema informacijama Dana displej je izdat organizacijama koje se bave turističkom ponudom, a pretpostavlja se da je u pitanju hakerski napad.

Eksplicitni snimak bio je tema odbornika u Skupštini Glavnog grada. Mihailo Anđišić, odbornik DPS-a, je naveo da je eksplicitni snimak koji je prije dvije noći pušten ispred zgrade Glavnog grada "bruka za grad". 

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Luka Rakčević je rekao da su dobili informaciju da su eksplicitni snimak postavili srednjoškolci. 

- Utvrđeno je da je grupa od 15 srednjoškolaca pustila video snimke. To je sanirano brzo. Biće podnijete prijave – rekao je Rakčević.

Reagovala je Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada.

-To što se sinoć desilo ispred zgrade Glavnog grada je tužno, nije smiješno. Ako su to učinili srednjoškolci onda je to još gore. Nadležni su reagovali i pokrenuli krivične prijave. Upozoravam da se na ovakve situacije promtno mora reagovati kako bi bili u korijenu zaustavljeni, ukoliko želimo da sačuvamo dignitet  - rekla je Borovinić Bojović.  

Andrija Klikovac (DPS) je rekao da bi trebalo smijeniti direktora SIS-a zbog propusta.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 18:10