/ - "EU FONDOVI - PRILIKE I IZAZOVI ZA CRNU GORU U NAREDNOM RAZDOBLJU "
03/05/2024 u 13:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jednodnevni seminar iz oblasti EU fondova

Konzultantska firma Eurho Consulting iz Osijeka organizuje jednodnevni seminar/radionicu iz oblasti EU fondova pod nazivom „EU FONDOVI - PRILIKE I IZAZOVI ZA CRNU GORU U NAREDNOM RAZDOBLJU ”.

Seminar/ radionica održava se u Hotelu Philia u Podgorici u četvrtak 09.05.2024. u periodu od 9 do 15 sati.

Seminar/radionica namijenjena je  građanima, konzultantima koji će raditi na pripremi projekata, nevladinim organizacijama, malim i srednjim poduzećima, porodičnim poljoprivrednim preduzećima, tijelima javne uprave te školama i fakultetima.

Nakon seminara/ radionice polaznici/ce će steći osnovne vještine za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova te dobiti sve potrebne informacije o aktualnim natječajima za Crnu Goru.               

image


 

- "EU FONDOVI - PRILIKE I IZAZOVI ZA CRNU GORU U NAREDNOM RAZDOBLJU "
    

Cijena seminara/ radionice iznosi  75 eura (sedamdesetpeteura)  za rane prijave do utorka 07.05.2024. 

Cijena uključuje: seminar, coffee break, elektronske i tiskane materijale, besplatno savjetovanje s našim konzultantima za vrijeme seminara, PDF uvjerenje/certifikat tvrtke Eurho Consulting o uspješno završenom seminaru i PDF priručnik za pisanje EU projekata.

Prijaviti se  možete e-mail-om na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili putem kontakt obrasca na našoj stranici www.eurhoconsulting.hr

Za više informacija možete nas kontaktirati na  telefon br. + 385 987 98 668 ili putem e maila na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 04:14