/ - FOTO: ODUZETA ROBA - DANILOVGRAD
16/05/2024 u 11:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Danilovgrad: Policija pronašla nelegalnu robu vrijednu oko 100.000 eura

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi F.V. (25) iz Podgorice, nastanjen u Danilovgradu u mjestu Ćurilac. Tom prilikom pronašli su ilegalnu robu vrijednu 100.000 eura.

Kod njega je pronađena i oduzeta mrvilica sa ostacima zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, vaga za precizno mjerenje, pribor za čiščenje oružja, mobilni telefon, kao i veća količina nelegalne robe.

- Oduzimanje robe je izvršeno u prisustvu tržišnog inspektora Uprave za inspekcijske poslove, te je utvrđeno da je riječ o robi ukupne težine skoro 12 tona, tržišne vrijednosti od oko 100.000 eura, i ona će biti predmet potrebnih vještačenja - navode iz Uprave policje.

image
- FOTO: ODUZETA ROBA - DANILOVGRAD

Sa preduzetim aktivnostima upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u radnjama ovog lica nema elemenata krivičnog djela iz nadležnosti ovog tužilaštva, međutim tužilac koji je upoznat sa događajem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu nedozvoljena trgovina, te je protiv F.V. podnijeta krivična prijava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. jun 2024 19:46