Jovo Perović, SDP, SD, LP, Građani / - USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
20/05/2024 u 19:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Perović: Zbog podrške sugrađana vrijedi boriti za oporavak Budve

Tokom proteklog perioda, SDP je u lokalnom parlamentu afirmisao i snažno se zalagao za pitanja koja se tiču dobrobiti svih građanki i građana Budve.

- Drage sugrađanke i sugrađani, kao jedan od vas koji dijeli sa vama svakodnevne probleme u našoj opštini, siguran sam da ste prezasićeni mnogobrojnim obećanjima koja svakodnevno slušate i posredno i neposredno. Ono što nas očekuje u narednom periodu biće od presudnog značaja za dobrobit naše djece, a kroz razgovor sa vama poruke podrške ulivaju nam optimizam da se vrijedi boriti za oporavak Budve. Danas je besmisleno govoriti o svim lošim namjerama koje su kontinuirano srozavale našu opštinu, stoga je lista časnih, odgovornih i profesionalnih pojedinaca okupljenih pod rednim brojem 8, čist i pravi izbor za sve one koji žele dobrobit našem gradu - saopštili su iz ove partije.

Pozvali su sugrađane da ne dozvole da nakon 26. maja njihovi glasovi budu još jedna prilika za potkusurivanje stranačkih funkcionera kojima je naš opšti, zajednički interes na posljednjem mjestu.

- Upravo zato je važno da Budvom upravljamo na jasnim i beskompromisnim osnovama iz naše opštine, kako bismo istinski unaprijedili i poboljšali uslove za svakodnevni život svih nas. Vjerujem da ste svjesni svih loših postupaka prethodne vladajuće strukture u našem gradu i da vođeni tim saznanjem, ma koju političku opciju da ste ranije podržavli, želite napredak Budve i jednake šanse za svakoga, bez partijskih i političkih prednosti. Zato je lista "Čist izbor – Petar Odžić" SDP, SD, LP i građani nedvosmisleno najbolji izbor za sve dobronamjerne ljude, spremne da zajedno sa nama rade na ekonomskom, infrastrukturnom i kulturnom oporavku Budve - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Jovo Perović, kandidat za odbornika list "ČIST IZBOR - Petar Odžić - SDP, SD, LP i Građani"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 11:31