Ivana Franeta Demokrate / - SKRINšOT/JUTJUB
17/05/2024 u 10:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Franeta: Demokrate nude svakome šansu za dom, šansu za život

Ivana Franeta, kandidatkinja za odbornicu sa izborne liste,,Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi - BUDVA ODLUČUJE, Đorđe Zenović" nastavila je sa predstavljanjem građankama i građanima najvažnijih projekata, koje Demokrate planiraju da iz vlasti realizuju nakon izbora 26. maja.

Franeta je kroz obraćanje sugrađankama i sugrađanima problematizovala to što u crnogorskoj metropoli turizma, na žalost cjelokupnog društva, mnoge porodice o rješenju stambenog pitanja mogu samo da sanjaju, a lokalna uprava već decenijama po tom pitanju ne radi apsolutno ništa.

- Naravno da su turisti dobrodošli u naš grad i potrudićemo se da dobiju najbolju moguću uslugu i servis lokalne uprave, ali prije svega i iznad svega lokalna zajednica mora misliti o svojim građanima, podstanarima, mladim bračnim parovima, onima koji nijesu u mogućnosti da novčano isprate surove uslove tržišta, koje je zbog globalnih previranja cijene nekretnina dovelo do maksimuma - ističe Franeta.

U tom cilju, Franeta je budvansku javnost upoznala sa projektom izgradnje stambenih zgrada sa svim pratećim sadržajima, kojeg Demokrate iz vlasti planiraju da sprovedu u djelo u saradnji sa Udruženjem podstanara Crne Gore.

- Kako stanovanje konačno ne bi bila briga, već osnovni servis sa kojim naš grad mora pomoći svojim građanima - naglasila je kandidatkinja za odbornicu Demokrata.

Na kraju Franeta je svoje sugrađane pozvala da ih na izborima 26. maja podrže zaokruživanjem broja 2 na izbornom listiću uz poruku:

- Pridružite nam se u izgradnji Budve gdje se Crna Gora i svijet sastaju. Gdje svako ima šansu za dom, šansu za život. Ojačaj, obnovi, oživi. Budva odlučuje!

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 16:23