Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani / - SDP
16/05/2024 u 11:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Perović: Umjesto simbola korupcije, Budva će opet biti simbol napretka i razvoja

Budva mora da se vrati u red mediteranskih gradova, kao mjesto koje je prepoznato po svom turističkom, ekonomskom i kulturnom potencijalu jer predugo u javnosti traje imidž Budve kao grada koji je postao sinonim za korupciju i razne oblike kriminala, kazao je Jovo Perović, kandidat za odbornika.

On je kazao da je lista „Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani“ okupila grupu časnih i poštenih građana, čistih biografija i iskreno posvećenih napretku naše Budve.

– Upravo zato su ovi izbori uticali da napravimo listu koja objedinjava partije sa građanskim predznakom SDP, SD, LP, koju su na naše veliko zadovoljstvo, podržali i brojni građani.

Upravo podrška koju ovih dana dobijamo od građana, razgovori koje vodimo i efekti naše kampanje pokazuju nam da će upravo naša lista biće stožer buduće lokalne vlasti – kazao je Perović.

Kako je kazao, ako pogledamo Budvu kako trenutno izgleda na samom pragu turističke sezone, da stanje u brojnim oblastima nije ni kao što je bilo prije par decenija, onda je jasno da je sve do ljudi.

– Jer novca u Budvi i budvanskoj kasi ima dovoljno, najviše u Crnoj Gori. Ali sa njim treba upravljati domaćinski, a Budvu gledati kao sopstvenu kuću, a ne plijen – istakao je Perović.

Navodi da, u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima, najčešći komentari koji se čuju tiču se partijskog zapošljavanja, neodržive saobraćajne infrastrukture, nefunkcionalnosti lokalne vlasti, problemi sportskih klubova, nedostatak Centra za kulturu, Doma za stare....

– Sve ovo se može riješiti ukoliko građani dobiju vlast  koja će na najbolji način odgovoriti na njihove potrebe. Lista SDP, SD, LP i građani, biće čvrst temelj buduće vlasti, znamo kako upravljati svojim gradom bez afera i zato vjerujem da će izbor 26. maja biti lak. Lista „Čist izbor – Petar Odžić“ podsticaće dinamičan razvoj Budve, ali na principima socijalne pravde, jednakosti, građanskom učešću u donošenju odluka, međusobnoj odgovornosti i uvažavanju različitosti. Upravo je to Budva po mjeri svih onih koji u njoj žive, stvaraju, podižu porodice – poručio je Perović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 06:58