/ - FOTO: URA
13/05/2024 u 09:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Skenderi: URA će učiniti da Budva postane mnogo pristupačniji grad za osobe sa invaliditetom

URA će učiniti da Budva postane mnogo pristupačniji grad za osobe sa invaliditetom, poručio je kandidat za odbornika URE na lokalnim izborima u Budvi Admir Skenderi.

- Kao kandidatu za odbornika u Skupštini opštine Budva, moj motiv je jasan: želim da pomognem gradu da se vrati svojim građankama i građanima i krene naprijed pravim putem. Godinama se aktivno borim za prava osoba sa invaliditetom, fokusirajući se na fizičku pristupačnost grada. Moj cilj i cilj Građanskog pokreta URA je da učinimo grad pristupačnim za osobe sa invaliditetom, uvažavajući i sve njihove potrebe - saopštio je kandidat za odbornika URE na lokalnim izborima u Budvi Admir Skenderi.

Milatović: Izbori u Budvi 26. maja

On dodaje da Budva mora biti inkluzivna zajednica za sve, kako za njene građanke i građane, tako i za mnogobrojne turiste koji posjećuju Budvu.

Zaključio je da Skupština grada i prije svega buduća vlast imaju ključnu ulogu u ovom procesu i da vjeruje da se zajedničkim naporima mogu postići pozitivne promjene koje će koristiti svim građanima Budve i da će URA nesumnjivo dati svoj doprinos kao dio vlasti u tom pravcu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
SKENDERIURABUDVA
29. maj 2024 13:56