ADRIJAN VUKSANOVIĆ / - RADE KOPRIVICA
18/05/2024 u 13:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vuksanović čestitao Plenkoviću: Snažna Hrvatska je snaga i Hrvata u Crnoj Gori

Radujemo se svim uspjesima i ponosni smo na brojna postignuća po kojima je danas Hrvatska prepoznata u svijetu. Protekli izbori potvrdili su da građani cijene stabilnost i sve što ste uradili u prethodna dva mandata kao prvi čovjek Vlade, poručio je predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović, u čestitki upućenoj premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću povodom reizbora na tu funkciju.

Vuksanović je kazao da Hrvati u Crnoj Gori s posebnom emocijom, pozornošću i privrženošću prate dešavanja u Hrvatskoj.

- Radujemo se svim uspjesima i ponosni smo na brojna postignuća po kojima je danas Hrvatska prepoznata u svijetu. Protekli izbori potvrdili su da građani cijene stabilnost i sve što ste uradili u prethodna dva mandata kao prvi čovjek Vlade. Hrvatska je danas uvažena članica Evropske unije i zemlja s međunarodnim ugledom i uticajem - naveo je Vuksanović. 

Istakao je da su Hrvati u Crnoj Gori, posebno ponosni na čvrst odnos koji su ostvarili s vladama na čijem je čelu Plenković, i to zajedništvo im je, kako kaže, snaga i nadahnuće u političkoj i društvenoj misiji koju vrše.

Hrvatska dobila novu Vladu: Plenković premijer po treći put

- Hvala Vam predsjedniče Vlade Republike Hrvatske što ste bili s nama i u pobjedama i u porazima! Snažna Hrvatska je snaga i Hrvata u Crnoj Gori, što u vremenu u kojem živimo nosi posebnu vrijednost. U ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno čestitam Vam od srca na izboru za predsjednika Vlade Republike Hrvatske - zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

16. jun 2024 01:46