Mila Kunis / - INSTAGRAM
08/10/2022 u 10:01 h
Priredila: Blaženka GolubovićPriredila: Blaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mila Kunis: Nemamo zatvorena vrata u našoj kući

Zvijezda Crnog labuda priznala je da je jednom bila iznenađena porodičnom rutinom, dodajući: „Nikada nisam pomislila da ću ja biti osoba koja može da ode u kupatilo sa otvorenim vratima“

Holivudska glumica ukrajinskog porijekla Mila Kunis otkrila je zašto njena porodica nikada ne zatvara vrata kupatila u svom domaćinstvu.

Ova 39-godišnja glumica je tokom nedavno intervjua pričala o svom životu u kući sa suprugom Eštonom Kučerom i njihovo dvoje dece, Vajatom (sedmogodišnji) i Dimitrijem (5). Ona je ispričala  kako su „vrata u njihovoj kući uvijek otvorena”, uključujući i ona za kupatilo, što je njenoj porodici pomoglo da normalizuje sve vrste „tjelesnih funkcija”.

„U našoj kući nemamo zatvorena vrata, a to uključuje i kupatilo“, rekla je Kunis.

„To je samo jedan od onih u kojima, u dobru i zlu, kao porodica i djeca imaju sve vrste otjelotvorenih tjelesnih funkcija kao veoma standardnu normu.

Humanitarna pomoć Ukrajincima

Holivudska glumica rođena u Ukrajini Mila Kunis i njen suprug Ešton Kučer donirali su tri miliona dolara za pomoć ukrajinskim izbjeglicama koje bježe iz zemlje zbog ruske vojne specijalne operacije.

Zvijezda Crnog labuda priznala je da je jednom bila iznenađena porodičnom rutinom, dodajući: „Nikada nisam pomislila da ću ja biti osoba koja može da ode u kupatilo sa otvorenim vratima“.

Takođe je priznala da čak i kada je zatvorila vrata kupatila, „nikada nije bilo razlike“, jer bi njena porodica i dalje kucala na njih „svake dvije sekunde“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 23:32