/ -JUTJUB/SKRINSOT
17/05/2024 u 14:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Atheist Rap objavili novi video singl

U susret beogradskom koncertu koji je zakazan za 7. jun u bašti Kluba Studenata Tehnike, bend Atheist Rap objavio je video singl "Superstar".

Pjesma je nastala prije dve godine i od tada je na redovnom koncertnom repertoaru benda, a veliku proslavu 35. godina postojanja zaokružuju i njenim studijskim izdanjem.

Muzika i aranžman su u vrlo prepoznatljivom stilu benda, a tekst pesme sumira njihovu kompletnu dosadašnju karijeru i aktuelni trenutak u kom se sada nalaze.

Autor pjesme je gitarista ovog sastava – Vladimir Radusinović Radule, a prati je spot u režiji Predraga Novkovića, dok je kamera povjerena Zoltanu Savinu. Spot je sniman tokom prethodnih nedjelja, na koncertima u Novom Sadu i Pragu.

– Pjesma "Superstar" govori o životnom putu benda od mladalačkih početaka, prepunih energije, do iskusnog zrelog doba i nedostatku opcija u budućnosti. Snimili smo je prije godinu dana, u saradnji sa dječijim horom Čuperak iz Kikinde, pod vođstvom Cece Milić. Prvobitno je trebala da bude objavljena na kompilaciji novosadskog Undergrand radija, u cilju prikupljanja sredstava za djecu sa autizmom, ali smo, zbog pomjeranja roka izdavanja, odlučili da je zamijenimo drugom, jer se tema pjesme poklapa sa našom jubilarnom 35-ogodišnjicom, koju ove godine proslavljamo. Pjesma je, inače, od nastanka redovno na repertoaru benda, tako da je redovnim posjetiocima naših koncerata već poznata – izjavio je Vladimir Radusinović Radule, gitarista benda.

Atheist Rap ove godine obilježava 35 godina postojanja brojnim nastupima širom regiona, a beogradski koncert biće održan u petak, 7. juna, u Bašti Kluba studenata tehnike (KST), gdje će predstaviti retrospektivu najznačajnijih pjesama iz svih perioda karijere benda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 03:38