Jelena Karleuša / - K1/PRINTSKRIN
03/05/2024 u 17:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Karleuša otkazala Medicinijadu u Budvi, jer smatra da nije bezbjedna

Muzička "diva" Jelena Karleuša saopštila je da otkazuje nastup na Medicinijadi koja je planirana da se održi u Budi. Ona je navela da Crna Gora nije bezbjedna za građane i studente iz Srbije.

- Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. je planirana u Crnoj Gori u Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavjestio da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta i ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku - navodi u obraćanju Karleuša.

Hotel Podgorica otkazao nastup Karleuše zbog njenih stavova o Crnoj Gori

Dodaje da "kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po gradjane Srbije koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politicki i medijski obracun sa jednom politickom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbjednosti odlucčla sam da kao izvođac ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu".

Oglasila se Karleuša: Evo, duboko se izvinjavam, nismo braća

- U dogovoru sa dekanima i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu. Budva i Crna Gora trenutno nisu bezbjedno mjesto za srpske studente i građane Srbije. Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vas ovo pomjeranje neće razočarati. Apelujem na vlasti u Crnoj Gori da garantuje bezbjednost građanima Srbije u toj zemlji jer ekstremizam, mržnja i primitivizam vode u propast. Takođe, savjetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje, suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog ljeta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred nas - poručila je ona.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:59