/ -CREDIT UNIVERSAL MUSIC SERBIA
11/05/2024 u 13:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kings of Leon i zvanično objavili album „Can We Please Have Fun"

Legendarni rok sastav Kings Of Leon predstavio je svoj dugoočekivani deveti studijski album "Can We Please Have Fun" na kom u prvi plan stavljaju uživanje i zabavu u stvaranju muzike.

Izdanje sadrži devet novih numera, kao i tri već poznata hit singla – euforičnu pjesmu "Mustang" i nežnu numeru "Split Screen", kao i snažne vokale i gitarske rifove predstavljene pjesmom "Nothing To Do".

Album je ujedno i prvo izdanje sastava objavljeno za globalnu izdavačku kuću Universal Music i takođe prvi projekat na kom su članovi benda bili uključeni u skoro sve aspekte rada na albumu. Uz nove numere, objavljen je i muzički video za singl "Nowhere To Run" za čiju kreativnu direkciju su bili zaduženi članovi benda lično.

– Ovo izdanje je od početka bilo nešto posebno za nas. Od prvog sastanka sa producentom Kid Harpoon-om smo znali da se slažemo i da su nam ideje i vizije praktično iste. Ovo je najzabavniji album na kom smo ikada radili, tako da smo dozvolili sebi da budemo ranjivi – izjavio je bend povodom izlaska novog albuma.

Tokom blistave karijere u rok muzici koja traje od 2003. godine, braća iz grupe Kings of Leon objavila su osam uspješnih studijskih albuma koji su im donijeli 20 miliona prodatih primjeraka i tri prestižne Grammy nagrade. Njihov najnoviji album, iako je tek ugledao svjetlost dana, već je počeo da sakuplja pohvale od najčuvenijih kritičara iz medija poput Rolling Stone i NME, a uvodni singl "Mustang" već nedjeljama je u top 10 najslušanijih alternativnih hitova.

Bend je tokom karijere proputovao cio svijet sa svojom muzikom i bio je najveće ime prestižnih muzičkih festivala kao što su Lollapalooza, Austin City Limits i Glastonbury, a najnovije izdanje slušaocima će predstaviti uživo u okviru turneje tokom ljeta i jeseni, sa koncertima najprije po Evropi, a onda i širom Amerike. Pohvale kritičara koje neprestano stižu još jedan su dokaz da kvalitet koji Kings Of Leon garantuje nema rok trajanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 05:44