/ -PROMO/POP DEPRESIJA
20/05/2024 u 11:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lira Vega predstavila video spot „Posledice rada"

Lira Vega predstavila je još jedan vizuelno bogat i narativno moćan video spot, ovog puta za naslovnu numeru i treći singl s albuma "Posledice rada 1", koji su još krajem 2022. objavili zajedno sa Pop Depresijom.

Kao i uvijek kada je riječ o grupi Lira Vega, prijatelji benda su koautori, saradnici, inspiracija i pomoć. Spot "Posledice rada" nastao je u Kulturnom centru Grad u Beogradu, a snimatelji su bili Ljudmila Stratimirović i Vladimir Đorđević, montažer je Nikola Vrzić. Posebnu zahvalnost bend duguje podršci na snimanju, Dejanu Vučetiću Vuči i Aleksi Miletiću, koji su autori promo fotografija za spot, kao i Jasmini Stevanov i Bojanu Đurišiću, autorima rada "Termoelektrana atrakcija" koji je korišćen u videu.

Što se same pjesme tiče, muziku, tekst i aranžman potpisuju Zoja Borovčanin i Vladimir Đorđević, dok na kontra-čineli gostuje Radeta Vulić (Popečitelji, Disciplin A Kitschme, Svemirci). U horu su pjevali Staša Plećaš, Boris Mladenović i Vladimir Đorđević.

Pjesma je snimana u studiju Teslino detinjstvo, za snimanje i produkciju bio je zadužen saradnik grupe Boris Mladenović, dok je mastering radio Radan Đorđević Rahmanee.

Lira Vega će tokom ljeta biti koncertno aktivna, a svi željno očekuju album "Posledice rada 2", koji je u završnoj fazi nastajanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jun 2024 01:24