Ben Aflek i Dženifer Lopez / Author:
16/05/2024 u 13:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek?

Svijet šoubiza potresla je vijest o navodnom razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova.

- Gotovo je, razvode se, a ovoga puta ne treba kriviti Bena za to - kaže insajder za In Touch.

Fanovi su već primijetili da Ben i Dženifer nedjeljama nisu provodili vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. maja, uprkos njenoj važnoj poziciji na ovom događaju. Benov zvanični izgovor za nedolazak na Met Galu bio je da je bio "zauzet snimanjem filma ‘The Accountant 2", međutim izvor In Touch-a tvrdi da je odlučio da se razvede od poznate pjevačice.

- Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerovatno će prodati njihovu kuću iz snova, koju su tražili pune dvije godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da kontroliše njega i on ne može da promijeni nju. Nije bilo šanse da ovo potraje - tvrdi izvor.

Par, koji je jednom već bio u vezi prije nego što su raskinuli vjeridbu 2003. godine, a zatim ponovo zajedno skoro 20 godina kasnije, ranije je imao problema u vezi jer su se na različite načine nosili sa slavom. Dženifer je mnogo bolje podnosila medijsku pažnju, dok je Ben uvijek bježao od nje. Pjevačica je u dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" otkrila i da teško podnose pažnju javnosti i da tu moraju da prave kompromise.

- Mislim da Benu nije prijatno da ovo radim, ali ne može da me spriječi - rekla je tada Dženifer.

Ben Aflek se boji da mu biografski film Dženifer Lopez ne uništiti karijeru

- Ben nikada nije želio da uništi Dženiferine snove ili da joj kaže da ne može da učini nešto da pomogne svojoj karijeri, iako ona prilično kontroliše - tvrdi izvor.

Nažalost, čini se da je postizanje kompromisa bilo teže nego što su mislili...

- Čekali su skoro dvije decenije da se ponovo okupe, ali na kraju jednostavno nije uspjelo - tvrdi izvor i nastavlja: ​​"Oboje su rekli da su sazreli i učili iz svojih grešaka, ali neki od većih problema zbog čega su prvi put razdvojeni su ostali isti."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
31. maj 2024 17:10