/ -TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ NR
18/05/2024 u 10:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rod Stjuart napravio pravi spektakl u Beogradskoj areni

Rod Stjuart sinoć je održao koncert u Beogradu u okviru svoje oproštajne turneje.

On je otpočeo svoj spektakularni koncert pred punom Beogradskom arenom, čime je otvorio turneju koja nosi naziv "Poslednji put".

Pjevač je najprije publici poželio dobro veče a onda i zapjevao svoj veliki hit "I‘d Ratter Go Blind", što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Prije nastupa, Rod je za domaće medije rekao: "Nastup će trajati oko dva sata. Riječ je o velikoj produkciji, sa mnom će biti 12 ljudi u bendu, šest muškaraca i šest žena. Apsolutno su divni, sviraju različite instrumente od bandža do mandolina i divno plešu. Pripremili smo živahni šou, sve će biti veoma šareno, seksi i zabavno. Čućete svaku pjesmu koju želite. Šta kažete na to", rekao je Stjuart kroz smijeh za Kurir. Inače ovo je prvi put da Rod Stjuart nastupa u srpskoj prijestonici. U Beogradu je počeo evropsku turneju na kojoj će obići i Ljubljanu, Bratislavu, Oslo, Štokholm, Berlin, Budimpeštu, Pariz i druge gradove, zaključno sa Lukom početkom jula. Fotografije velike muzičke zvijezde objavljene su na zvaničnoj Instagram stranici prodavnice u centru Beograda ispred koje je sjedio.

Oni su u opisu napisali da je muzičar bio oduševljen.

"Danas smo imali svjetsku mega zvijezdu u radnji, Roda Stjuarta, u čijem društvu smo uživali, a i dobili komentar ‘Great store, a lot of stuff I didn‘t know I needed‘."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 21:59