/ -JUTJUB/SKRINSOT
15/05/2024 u 10:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tropiko bend objavio pet novih numera

Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala.

Nakon uspjeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend, sada je objavio pet novih ekranizovanih pjesama, "Namerno", "Najlepša", "Oko plavo", "Nemoj da me štediš" i "Gorim ja".

Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala. Kada je sve skockano do perfekcije, muzičari su odlučili da najjače stvari puste u etar. S druge strane, spot za pjesmu "Gorim ja" nosi jednu emotivnu životnu priču. Naime, prije 23 godine, kada Tropiko bend nije ni slutio da će danas biti jedan od najpopularnijih i najtraženijih na našim prostorima, u njihovom životu pojavila se jedna žena koja im je otvorila oči i omogućila sve. Jednom prilikom svirali su u lokalu u blizini Leskovca gdje je ona slučajno došla i oduševila se momcima. Prišla im je da se upoznaju, predstavila se, da bi im zatim dala vjetar u leđa, odnosno da se odvoje od rodnog grada i okušaju sreću u Beogradu. I zaista je tako bilo. Ona ih je dovela u Beograd, upoznala sa menadžerima i ljudima iz svijeta muzike, pa su tako oni napravili prve uspješne korake. Njena smrt prije nekoliko godina teško je pala Tropiko bendu, pa su članovi odlučili da video spot posvete upravo njoj jer da nije bilo nje, pitanje je gdje bi oni danas bili i da li bi uspjeli da ostave veliki trag u muzici. Oni o ovome ne vole da pričaju u javnosti, ali našli su način da joj se oduže zato što ih je uputila u glavni grad da pokažu šta znaju, što se na kraju ispostavilo kao pun pogodak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
31. maj 2024 13:43