Film ”Fjuriosa: Pobješnjeli Maks saga” u Kanu dobio šestominutnu ovaciju / - SKRINšOT/JUTJUB
17/05/2024 u 14:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Film "Fjuriosa: Pobješnjeli Maks saga" u Kanu dobio šestominutnu ovaciju

​Čini se da je publika novi akcijski film "Fjuriosa: Pobješnjeli Maks saga" jako dobro prihvatila, jer je glumačka ekipa dobila nevjerovatnih šest minuta ovacije.

Anja Tejlor-Džoj je bila oduševljena reakcijom publike, dok je Kris Hemsvort izgledao vrlo emotivno.

- Vrlo naporno i intenzivno smo radili na ovom filmu i s nestrpljenjem očekujemo vaše reakcije. Hvala vam - rekao je redatelj Džordž Miler nakon premijere.

Film je bio jedna od najiščekivanijih premijera ovogodišnjeg Kana. Snimanje je održano u Australiji, počelo je u junu 2022. i završilo se u oktobru iste godine. U Warner Brosu se nadaju da će film postići ili nadmašiti uspjeh koji je postigao "Fjuriosa: Pobješnjeli Maks saga".

Koja je priča filma?

"Fjuriosa: Pobješnjeli Maks saga", je postapokaliptični akcijski pustolovni film koji je režirao Džordž Miler. Ovo je peti film u franšizi "Pobješnjeli Maks", koji služi kao spin-of i pretpriča filma "Pobješnjeli Maks: Divlji put".

Priča se odvija 15 do 20 godina prije događaja iz filma "Pobješnjeli Maks: Divlji put". Anja igra mlađu verziju ratnice Fjuriose, koju je u "Divljem putu" igrala legendarna Šarliz Teron.

Fjuriosa je kao dijete bila oteta iz svog idiličnog doma i odrasla je među onima koji su je zarobili, gospodarom Dementusom (Kris Hemsvort) i Imortanom Džoom (Leči Hulme). Mlada ratnica zaklela se da će se jednog dana osvetiti ljudima koji su joj uništili život te uspijeva preživjeti u svijetu gdje su nasilje i moć jedini važeći zakoni, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 01:57