/ -INSTAGRAM
27/04/2024 u 10:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ksenija Knežević najvećim o blamovima: Nastupala sam na Evroviziji sa dvije lijeve čizme

Poznata pevačica Ksenija Knežević gostovala je u jednoj radijskoj emisiji u kojoj je otvoreno govorila o muzici, karijeri i neprijatnostima koje je doživjela.

Ime Ksenija Knežević danas je veoma popularno u muzičkoj industriji, a pjevačica je u svijet muzike ušla kao dio popularne muzičke grupe "Hurricane" čiji je član bila zajedno sa pjevačicama Sanjom Vučić i Ivanom Boom Nikolić.

Osim kao dio popularnog tria, nju mnogi znaju i kao ćerku poznatog pjevača Nenada Kneževića Kneza, koji iza sebe ima karijeru i popularnost na kojoj bi mu mnogi pozavidjeli.

Upravo zbog toga kada se spomene ime Ksenija Knežević, nerijetko uz to ide i opis "Knezova ćerka" ili "Ex-Hurricane", a ona je sada gostovala u Jutarnjem programu na Radiju S, pa je tom prilikom otkrila koja od ove dvije odrednice je više nervira.

"Ne može baš da me nervira ni jedno ni drugo, jer kao očeva sam kći, to su jednostavno činjenica koje će me prtatiti cio život i toga sam svjesna, ali voljela bih da se malo nečega oslobodim, da ne bude uvijek Knezova ćerka ili Ex-Hurricane, nego da u jednom momentu bude baš Ksenija Knežević i da zbog toga budem prepoznatljiva", priznala je ona.

Ona je još dodala i da nema gotovo nikoga na blok listi, pa prepričala jedan od svojih najvećih blamova.

Naime, kako je sa grupom Hurricane 2021. godine predstavljala Srbiju na Evroviziji, ona je priznala da je na na scenu pred velikom publikom u Roterdamu izašla sa dvije lijeve čizme.

"Sjećam se da smo se Sanja i ja toliko smijale posle, kada smo ušle u sobu punu čizame i ona je rekla ‘Čekaj, ti si stvarno išla na evrovizijsku scenu sa dvije lijeve čizme‘, tako da to je stvarno jedan od većih blamova", priznala je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:16