/ GETTY IMAGES-ROBERTODAVID
01/05/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najefikasniji načini za eliminisanje celulita

Ništa nije nemoguće, pa ni smanjenje celulita, ali je jako važno da biramo tretmane koji odgovaraju našim individualnim potrebama i da budemo uporni.

Na kraju, ništa manje važno jeste da imamo realna očekivanja od tretmana protiv celulita. Celulit ili kora pomorandže, zovite to kako hoćete. Uglavnom se pojavljuje na zadnjici i butinama žena. Gotovo da nema žene bez celulita i lokalizovanih masnoća. Razlozi zbog kojih se oni javljaju su brojni: od genetike do loše ishrane. Vježbanje, dosta vode i pravilna ishrana bogata vitaminima su svakako najosnovnije i prve stvari koje moramo da uradimo ako želimo da eliminišemo celulit. U mnogim slučajevima, međutim, to nije dovoljno. Ako želimo da vidimo značajnu razliku, jednostavno se moramo obratiti stručnjacima.

3 najefikasnija načina za eliminisanje celulita

Koji se to tretmani protiv celulita danas primenjuju i smatraju efikasnim?

Lemon Bottle

Lemon Bottle je novo rešenje za liposukciju dizajnirano da se bori protiv tvrdokornih masnih naslaga. Sadrži 3 vrhunska sastojka (ekstrakt ananasa, riboflavin i lecitin) koji rastvaraju tvrdokorne masne naslage i olakšavaju njihovo uklanjanje iz našeg tijela. Kroz brze i gotovo bezbolne injekcije u ciljane delove tela, Lemon Bottle uspeva da rastvori tvrdoglavu masnoću. Ovaj inovativni tretman je brzo i lako rešenje za rešavanje lokalizovanih masnoća i obećava oblikovano tijelo. Tretman injekcijom Lemon Bottle može se primijeniti na različite djelove tijela kao što su zadnjica, butine, stomak, pa čak i lice i brada. Glavne prednosti su:

Ciljana lipoliza je izuzetno efikasna u eliminisanju tvrdokorne masti, fokusirajući se na područja kojima je najpotrebnija.

Ubrzavanje metabolizma dok tretman pomaže vašem tijelu da sagorijeva masti i da ih prirodno eliminiše.

Bezbolan je, brz i minimalno invazivan. Lemon Bottle je minimalno invazivan tretman bez bola i bez potrebe za oporavkom, nakon čega se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Mezoterapija protiv celulita

Mezoterapija je jedan od premijum medicinskih estetskih tretmana izbora za uporan celulit. Injekciona mezoterapija primjenjuje se potkožno na one tačke gdje se uočavaju takozvane "rupice" na butinama, zadnjici i rukama. Njegovo djelovanje je usmjereno na neutralizaciju nagomilanih toksičnih supstanci (gvožđa i hemosiderina) koje su odgovorne za oticanje masnih ćelija. Takođe, mezoterapija:

Poboljšava mikrocirkulaciju

Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina

Pomaže u uklanjanju toksičnih supstanci iz našeg tijela

Ne zahtijeva nikakav oporavak

Bezbolna je i njeni rezultati su odmah vidljivi.

Za potpuni rezultat potreban je ciklus tretmana koji obuhvata 4 do 6 sesija, ali broj uvijek zavisi od tretiranog područja i težine problema.

Ultrazvučni talasi

Terapija ultrazvučnim talasima je terapeutska procedura koja koristi perkusione talase za liječenje različitih problema mišićno-skeletnog sistema i kože, uključujući celulit i opuštenost kože. Koristi mehaničke vibracije da razbije masne ćelije i poboljša cirkulaciju krvi,piše lepotaizdarvlje.rs

Impact ultrazvuk podrazumijeva upotrebu visokoenergetskih ultrazvučnih talasa koji se primjenjuju na područje sa celulitom. Tretman prodire u dublja tkiva poboljšavajući cirkulaciju krvi i limfe, boreći se protiv edema i dramatično smanjujući celulit. U suštini tretman udarnog ultrazvuka:

Perkusioni ultrazvuk se može primijeniti na mnoge djelove tijela, kao što su stomak, ruke, bokovi, butine, zadnjica i koljena. Broj sesija uvijek zavisi od problema sa kojim se suočavamo i njegovog obima. Takođe, za još bolje rezultate, može se kombinovati sa drugim tretmanima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 03:13