Ilustracija / Shutterstock
11/05/2024 u 20:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najpopularnije frizure za ovu godinu – elegantno, praktično i njegovano

S obzirom na raznolikost opcija, bob frizura zaista nudi ponešto za svakoga i ostaje jedna od najtraženijih frizura među slavnim ličnostima i modnim entuzijastima.

Bob frizura ostaje na vrhu trendova za 2024. godinu, privlačeći pažnju i regrutujući obožavatelje među poznatim ličnostima kao što su Hejli Biber, Sijara, Lori Harvi i Elza Hosk.

Razlozi za popularnost ove frizure su brojni. Osim što izgleda svježe, elegantno, praktično i njegovano, ona je pomalo i smjela, sve u isto vrijeme, prenosi diva.večernji.hr.

Popularne bob frizure koje imaju najviše internet pretraživanja i kojima se predviđa velika popularnost tokom cijele godine:

Mob bob

Mob bob je frizura inspirisana estetikom mafijaške žene koja je popularizovana na TikTok-u. Ovaj stil donosi zamah, pokret i drskost dužu kosu karakterističnu za mafijaške žene, ali je kraća.

Trend je postavljen na TikTok-u, a frizerka i edukatorka Fej Redfern objasnila je da je ključna karakteristika ovog stila punoća na krajevima i volumen tokom feniranja, što stvara zabavan i zaokružen izgled.

Volumen i fluidnost su ključni elementi ove frizure.

Dad (tata) bob

Ovaj bob je inspirisan retro stilom „tatine“ frizure za koju smo primijetili da postaje popularan, slično kao što su postale popularne patike i farmerke „tata“.

Ovaj stil je zapravo duža verzija klasičnog boba, što ga čini malo ozbiljnijim i zrelijim u poređenju sa kraćim verzijama boba do vilice. Nostalgičan izgled ovog stila trebalo bi da podsjeća na frizure iz 90-ih, sa akcentom na volumen i opuštenost.

Dužina ovog boba treba da bude negdje između brade i ključne kosti, što doprinosi opuštenom, ali elegantnom izgledu.

Mikro bob

Mikro bob je frizura koja je postala popularna zbog izuzetno kratke dužine.

Umjesto da se širi prema ramenima ili liniji vilice, nalazi se tik uz jagodice, dajući licu posebno elegantan i definisan izgled.

Ova frizura naglašava jagodice i čini ih žarišnom tačkom, dok istovremeno stvara utisak sofisticiranosti i modernosti. Trend ka kraćim i preciznijim frizurama, kao što je mikro bob, pokazuje kako se moda stalno mijenja i prilagođava novim stilovima.

Bubble bob

Bubble bob je frizura koja inspiraciju crpi iz mehurića, pa stoga nosi naziv „bubble“.

On se odlikuje prozračnim, plutajućim izgledom i zaobljenim oblikom, sa krajevima koji se uvijaju ispod brade kako bi stvorili zaobljen izgled.

Ova frizura treba da bude kraća da bi se zadržao okrugli i simetričan oblik, stvarajući efekat koji podsjeća na mjehur.

Bubble bob je zabavan i moderan izbor frizure koji pruža svježinu i jednostavnost, dok u isto vrijeme dodaje dašak ženstvenosti i elegancije.

Box bob

Box bob je moderna verzija klasičnog boba, koju karakterišu čiste linije, tupi krajevi i oštra, elegantna silueta. Ova frizura ima oblik kutije, što znači da su krajevi isječeni ravno i horizontalno, stvarajući čist i definisan izgled.

Box bob obično nema slojeve, što doprinosi njegovom oštrom i uglađenom izgledu. Iako je kratka frizura, snažno je prisutna i može se prilagoditi različitim teksturama kose.

Dodavanje šiški ili „zavjesa“ se ponekad koristi za dodavanje dodatne dimenzije ili mekoće frizuri, ali osnovni elementi box boba ostaju jasni i definisani.

Ova frizura je odličan izbor za one koji traže modernu i elegantnu frizuru sa oštrom linijom.

Italijanski bob

Italijanski bob je frizura koja ove godine postaje popularna, posebno među poznatim ličnostima poput Zendaje i Simone Tabasko iz Bijelog lotosa.

Ova frizura obično ima punu i luksuzno glatku teksturu, što je karakteristično za italijanske filmske zvijezde i modnu elitu poput Monike Beluči.

Ono što razlikuje italijanski bob od ostalih bob frizura je to što obično dodaje nekoliko dodatnih centimetara dužine, čineći da izgleda malo duže od ostalih bob frizura.

Ovaj dodatni volumen čini frizuru raznovrsnijom i omogućava više opcija za stilizovanje. Italijanski bob naglašava glamurozan i sofisticiran izgled, dok istovremeno pruža dozu modernosti i elegancije koja odražava italijanski stil.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
BOBFRIZURATREND
07. jun 2024 16:12