/ -SHUTTERSTOCK
12/05/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Obuća koja najbolje pristaje ljetnjim haljinama

Još malo pa će ljeto i zvanično stići i iz haljina nećemo izlaziti (konačno). A koja je to obuća koja najbolje pristaje ljetnjim haljinama?

Koliko god zabavno može biti svakodnevno osmišljavanje stajlinga, istovremeno može biti i izazov. Čak i ako volite modu, ponekad usklađivanje idealne kombinacije topa, pantalona, cipela i aksesoara može ponekad može biti frustrirajuće. Ali leti je to neka sasvim druga priča. Vrlo je lako kombinovati haljinu i odgovarajuću obuću.. Niste sigurni koju da odaberete? Nastavite da skrolujete…

Ovo je obuća koja najbolje pristaje ljetnjim haljinama

1. Patike

Patike savršeno pristaju ne samo uz lepršave letnje haljine, već i u one koje nosimo u svečanim prilikama. U njima ćete izgledati moderno, mladoliko i opušteno, piše lepotaizdravlje.rs

2. Sandale na vezivanje

Sandale su možda najočitija opcija za uparivanje sa prelijepim, ljetnjim haljinama. A sandale na štiklu na vezivanje su tako seksi i ženstvene. Možete ih nositi sa haljinama svih dužina – i za dnenve varijante i za noćne izlaske.

3. Baletanke

Žudite za funkcionalnim izborom obuće koja je u trendu, a koju biste kombinovali sa ljetnjom haljinom? Posegnite za baletankama. Ove godine su opet na vrhuncu popularnosti. Udobne su, lagane, ženstvene… Bez obzira na to da li idete na klasiku ili prihvatate moderan kvadratni ili mrežasti dizajn, nećete pogriješiti.

4. Klompe

Klompe su obilježile detinjstvo mnogih od nas, a opet su u modi. Dobro se slažu sa haljinama svih dužina, a vaše je samo da odaberete model, boju i dezen koji se najbolje uklapa u vaš stil.

5. Papuče sa platformom

Ko ne voli malo "podizanja"? Trendovi Y2K su još uvijek živi i zdravi, i možete očekivati da ćete vidjeti sandale sa platformom ovog proleća i ljeta. Na vama je samo da odaberte one koje vam se najviše dopadaju.

6. Mokasine

Da biste kreirali prefinjeniji autfit sarafana koji odgovara kancelariji kao i branču, razmislite o tome da obučete mokasine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. jun 2024 17:23