Sa Makedoncima o urbanoj mobilnosti / -
14/05/2024 u 15:39 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sa Makedoncima o urbanoj mobilnosti

Predstavljen je projekat urbane mobilnosti u koji bi bili uključeni gradovi iz obije zemlje, a čiji bi krajnji korisnici bili i građani Podgorice, navode iz Službe gradskog menadzera

Vršilac dužnosti menadžera Glavnog grada Podgorica Luka Đukanović održao je sastanak sa ambasadorom Sjeverne Makedonije u Podgorici Zećirom Ramčilovićem i direktorom kompanije Elikosoft Bojanom Petrovskim, koji su prepoznali Podgoricu kao partnera na projektu urbane mobilnosti.

– Predstavljen je projekat urbane mobilnosti u koji bi bili uključeni gradovi iz obije zemlje, a čiji bi krajnji korisnici bili i građani Podgorice. Projekat bi se realizovao u saradnji sa Evropskim institutom za inovacije i tehnologiju. Iskoristili smo priliku da predstavimo aktivne projekte iz oblasti saobraćaja i pametne tehnologije, kao i namjeri Grada da brojne usluge i procedure pojednostave za građane - navode iz Službe gradskog menadzera.

Sastanku su prisustvovali i sekretar Sekretarijata za saobraćaj Ninoslav Kaluđerović i predstavnica Službe za informacioni sistem Glavnog grada Dejana Radović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 11:24