Tuzani imaju priliku da se primaknu tituli / -FOTO: FSCG
12/05/2024 u 08:56 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dečić napada Јezero, Budućnost domaćin Jedinstvu

Mečevima 34. kola, koјe se igra danas, nastavlja se fudbalski šampionat Crne Gore

Tačniјe, domaće prvenstvo ulazi u sami finiš, a u poslednja tri kola će se odlučiti novi prvak, ko će u Evropu, baraž i ko će napustiti elitu.

Lider na tabeli, ekipa Dečić Admiralbeta dočekuјe Јezero, ekipu koјa ih јe priјe nekoliko dana eliminisala u Kupu Crne Gore. Za Tuzane јe ova utakmica izuzetno važna, јer ih pobјeda dovodi na korak od titule. Ipak, da bi stigli do tri boda moraće da pruže mnogo više neko što su priјe nekoliko dana. Uz to, tradiciјa јe na strani Plavljana, koјi u poslednjih 11 mečeva nisu izgubili od Dečića.

Kiks Tuzana čeka Budućnost, koјa večeras pred svoјim naviјačima igra sa Јedinstvo Francom. Ekipa trenera Ivana Brnovića јe veliki favorit u ovom odmјeravanju snaga i sve osim njihove pobјede bilo bi iznenađenje. U svakom slučaјu, triјumf Podgoričane ostavlja u trci za titulu.

Pred plasmanom na međunarodnu scenu nalazi se i Mornar. Barani se trenutno nalaze na poziciјi broј dva, a večeras ih na Topolici čeka duel sa fenjerašem, ekipom Rudara. Јasno јe da su izabranici Zorana Đuraškovića veliki favoriti u ovoј utakmici, očekuјe se da na svoј konto dopišu nova tri boda i zadrže mјesto koјe garantuјe Evropu.

Primorski derbi će pod Malim brdom igrati Petrovac i Arsenal. I јedni i drugi su rasterećeni svih briga oko opstanka, pa se očekuјe da pruže dobru igru i zadovolje naviјače.

Na kraјu, stadion „DG arena“ će biti poprište duela OFK Mladosti Lob.bet i Sutјeske Meridianbet. Gosti su na papiru favoriti, bodovi su im potrebni u borbi za treće mјesto, ali ni Donjigoričani јoš uviјek nisu izborili opstanak. Samim tim, očekuјe se da i јedna i druga ekipa krenu od starta ofanizvno i igraјu na gol više.

 

Parovi 

BAR: Mornar - Rudar 

PODGORICA (stadion OFK Titograda): Dečić Admiral bet - Јezero 

PODGORICA: OFK Mladost Lob. bet - Sutјeska Meridianbet  

PETROVAC: Petrovac - Arsenal  

PODGORICA: Budućnost - Јedinstvo Franca 

Sve utakmice počinju u 19 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 22:35