Nikola Kočović optimista / -FOTO: ABA2
11/05/2024 u 21:28 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sutjeska brani plus četiri u "Bemaks areni"

Nikšićane sjutra (19) protiv Podgorice očekuje revanš baraža za plej-of Prve A crnogorske košarkaške lige

Nakon pobjede u prvom meču (85:81), Sutjesku sjutra (19) protiv Podgorice u "Bemax areni" očekuje revanš plej-ofa Prve crnogorske košarkaške lige.

Imala je nikšićka ekipa u prvom susretu u nekoliko navrata 17 poena prednosti, kontrolisala utakmicu, mogla da zabilježi ubedljiviju pobjedu, ali je na kraju na semaforu pisalo 85:81.

Sada slijedi revanš u "Bemax areni", u koji Sutjeska ulazi oslabljena. Bojić i Tomašević su od ranije odsutni, Vojinović je propustio i prvu utakmicu, a u revanšu neće biti Goranovića, kao ni Barovića.

Iza Filipa Barovića je odlična sezona, a visoki centar briljirao je i u prethodnom meču protiv Podgorice kada je ubacio 32 poena. Pamti se i njegova serija od 12 poena zaredom na tom susretu, kada je ekipi trasirao put do pobjede. Barović će propustiti revanš, a ekipa će pokušati da ostvari rezultat koji je vodi u polufinale.

-U Podgoricu dolazimo sa četiri poena prednosti, iako smo se nadali da će ona nakon prvog meča biti veća. Moramo da igramo maksimalno posvećeno i odgovorno. Imamo recept iz prve utakmice kako da igramo. Pokušaćemo da pobijedimo i plasiramo se u polufinale, rekao je Nikola Kočović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. jun 2024 16:30