Hotel Podgorica / - FOTO: SRđA BOLJEVIć
15/05/2024 u 11:28 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Akcija policije: Pretres lica koja su se nalazila kod Hotela Podgorica

Službenici Uprave policije izvršili su pretres lica koja su se zatekla u blizini Hotela Podgorica. Kako je saopšteno za portal Dan od izvora iz policije, ova akcija nije usmjerena na Hotel Podgorica i on nije predmet ove aktivnosti.

Kako nezvanično saznajemo, među osobama koje je policija identifikovala ima i onih koji su od ranije zavedeni u evidenciji Uprave policije.

- Hotel Podgorica nije bio predmet ovih aktivnosti službenika policije, već bezbjednosno interesantna lica koja su se tu zatkela u trenutku njihove provjere od strane policije - kazao je izvor iz policije za portal Dan.

Direktor hotela "Podgorica": Abazović i Adžić kreirali dojavu o bombi da bi izvršili nezakonit pretres

Na licu mjesta bio je prisutan veći broj inspektora i službenika policije, a  kako nezvanično saznajemo oduzeto je jedno vozilo radi dalje provjere.

(VIDEO) Pogledajte kako je policija upala u Hotel Podgorica

image

Hotel Podgorica

- FOTO: SRđAN BOLJEVIć

Saopštenje Uprave policje:

"Danas je na parking prostoru u ulici Svetlane Kane Radević policija kontorlisala lice J.J. (36) sa Cetinja koji se nalazio pored vozila bez registarskih oznaka.
Pregledom vozila ispod zadnjeg sjedišta pronađen je pištolj.
Osim toga, u unutrašnjosti hotela koji se nalazi u pomenutoj ulici kontorlisani su B.P. (38) i P.L. (40). Takođe, izvršen je i pregled vozila koje koristi B.P. koje se nalazilo na parking prostoru ispred ovog hotela. Pronađen je sprej sa nadražujućim dejstvom, kao i određena količina nove markirane gardarobe.
Sa događajem je upoznat nadležni tužilac, te se preduzimaju dalje mjere i radnje iz nadležnosti policije. Iako je ova aktivnost izazvala interesovanje medija napominjemo da je riječ o svakodnevnom načinu postupanja pripadnika Uprave policije, kao i da će ovih i sličnih aktivnost biti kako u toku današnjeg, tako i u narednim danima"

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 02:36