Ilustracija / - UNSPLASH
11/05/2024 u 19:09 h
Ž.B-B.GŽ.B-B.G
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Budvi muškarac stradao nakon uboda nožem

U Budvi je danas u popodnevnim časovima jedna osoba izbodena nožem, nakon čega je i preminula, potvrđeno je portalu Dan iz Uprave policije (UP).

- Danas oko 17:12 časova, nakon svađe i tuče između dva lica, došlo je do povređivanja nožem jednog od njih, u Budvi  kod picerije "Feniks" - saopšteno je našem portalu.

Kako je saopšteno iz policije, povrijeđeni A.K. (1994) preminuo je na putu do bolnice u Kotoru. 

Policija intenzivno traga za počiniocem, M.P. (1988).

- Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice A.K. u besvjesnom stanju, sa povredama koje su nanijete oštrim predmetom, a koji je od strane Hitne medicinske pomoći Budva prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći. On je na putu do bolnice u Kotoru podlegao povredama. Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Budva identifikovan je izvršilac ovog krivičnog djela - M.P. (35), a sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo ubistvo - navodi se u saopštenju policije. 

Tokom kriminalističke obrade u fazi izviđaja prikupljeni su dokazi koji upućuju na sumnju da je izvršilac ovog krivičnog djela M.P. za kojim policija intenzivno traga, dodaje se. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 22:52