/ -SHUTTERSTOCK
30/04/2024 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Film „Kralj lavova" dobio prednastavak

Dizni je objavio prvi tizer za predstojeći igrani film Mufasa: Kralj lavova, prednastavak filma Kralj lavova iz 2019. godine.

Film je režirao Bari Dženkins, reditelj Oskarom nagrađenog filma Mjesečina, dok je scenario napisao Džef Nejtanson, scenarista filmova Terminal i Uhvati me ako možeš.

Film prati rast i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao lava Taku, naslednika prestola kraljevstva lavova.

Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i odnos sa bratom Takom, koji mu je godinama postao neprijatelj, iako su odrasli kao braća.

Među glasovnim glumcima predstojećeg filma bile su mnoge holivudske zvijezde. Džon Kani, Set Rogen, Bili Ajhner, Donald Glover i Bijonse Nouls-Karter ponavljaju svoje uloge iz prethodnog filma. Pridružili su im se Aron Pjer, Kelvin Harison mlađi, Mads Mikelsen, Tandive Njutn, Kit Dejvid i Blu Ajvi Karter.

Mufasa tizer je prikupio više od 300.000 pregleda u roku od tri sata, ali mišljenja fanova su podijeljena. Dok jedni pišu da film izgleda bolje od Kralja lavova iz 2019. godine, drugi nisu zadovoljni pričom i stilom animacije.

"Voleo bih da su ovaj film snimili koristeći klasičnu 2D animaciju", napisao je jedan korisnik Jutjuba, dok je drugi dodao: "Ko je tražio Mufasa prednastavak?"

"Ljudi se rugaju Holivudu zbog ovakvih stvari", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Veoma sam zbunjen. Zar Mufasa nema kraljevsku krv? Od kada je bio siroče?" dodao još jedan.

Film Mufasa: Kralj lavova biće premijerno prikazan 20. decembra 2024.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 21:36