/ -INSTAGRAM
15/05/2024 u 14:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Baby Lasagna prvi samostalni koncert rasprodao za četiri minuta

Baby Lasagna juče je najavio svoj prvi samostalni koncert na zagrebačkoj Šalati, a danas nakon što je objavio da su karte puštene u prodaju - rasprodate su za samo četiri minuta. Ubrzo potom najavio je i drugi termin te pojasnio i kada će ulaznice biti dostupne za kupovinu.

"Ok, šta...? Prvi koncert je rasprodat u četiri minute!! Dodat je i drugi, karte su u prodaji od danas u 16:00 sati", naveo je Lasagna na Instagramu.

Nastupi Baby Lasagne zakazani su za 12. i 13. septembar, a pjevač se javio na Instagramu čudeći se da je uspio tako brzo rasprodati prvi koncert.

Podsjetimo Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu, a njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojila je fanove ovog takmičenja.

Po dolasku iz Malmea gdje je održano takmičenje dočekale su ga hiljade građana, a pjevač se rasplakao na bini kazavši da je očekivao 20ak ljudi na aerodromu i stotinjak na Trgu.

Baby Lasagna, odnosno pravim imenom Marko Purišić, je već neko vrijeme na hrvatskoj muzičkoj sceni, a pored pjesme "Rim Tim Tagi Dim" ima i snimljena dva singla "Don‘t Hate Yourself, But Don‘t Love Yourself Too Much" te "IG Boy".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 22:10