/ -JUTJUB/SKRINSOT
15/05/2024 u 11:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

One Direction se ponovo okuplja?

Nakon nove izjave Zejna Malika svi pričaju o povratku planetarno popularnog benda

Nakon više od devet godina popularne muzičke grupe "One Direction", na oduševljenje mnogobrojnih fanova pojavio se tračak nade koji nagovještava pomirenje među članovima. Prije devet godina desio se veliki šok za fanove popularne muzičke grupe "One Direction", kada je jedan od članova, populrani izvođač Zejn Malik, odlučio da napusti grupu.

Ttinejdžerke širom svijeta su u suzama dočekale ovu vijest, a društvene mreže tada su preplavile objave u kojima fanovi izražavaju nezadovoljstvo zbog ovog poteza.

"Ne mogu da prestanem da plačem", "Kada sam pročitala, noge su počele da mi se tresu", "Moj život bez Zejna nije isti, čekaću te u raju", bili su samo neki od hiljade komentara nakon što je "One Direction" na svojoj stranici na Fejsbuku objavio vijest o odlasku jednog člana.

"Izvinjavam se fanovima ako sam ih razočarao, ali moram da uradim ono što je za mene prava stvar. Želim da budem normalan mladić od 22 godine, koji može da se opusti i živi život van centra pažnje javnosti", napisao je Malik tada na Fejsbujku.

U naredne dvije godine, grupa, koja je pet godina funkcionisala u punom sastavu i osvajala srca fanova, se raspala, a fanovi i dan danas ne mogu da prežale ovaj raskid, zbog čega je njegov poslednji komentar privukao veliku pažnju fanova koji se sada pitaju da li je to ponovno okupljanje na pomolu.

Naime, kako piše "Daily Mail", Zejn je spreman za ponovnu saradnju. Pjevač je rekao kako bi želio da mu bivši članovi grupe oproste i da ponovo bude prijatelj sa njima.

Sa članovima grupe je prošao kroz jedinstveno iskustvo kakvo je rijetko ko imao. Kada je imao tek 17 godina desila mu se velika promjena u životu zvana "One Direction". Pjevač je bio mlad da se nosi s tim pritiskom i stresom koji su dolazili sa svih strana.

Sada je izvor blizak "Daily Mailu" rekao da ne bi imao ništa protiv da sa bivšim članovima grupe ponovo radi na muzici, ali da mu je pomirenje sa njima ipak važnije od muzike.

S obrzirom na to da je Zejn bio taj koji pokrenuo raspad grupe, šanse da se članovi "One Direction-a" ponovo sastave su velike, a fanovi su ovu vijest dočekali sa velikim oduševljenjem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 11:15