/ -JUTJUB/SKRINSOT
14/05/2024 u 15:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sandra Afrika promovisala novi album „Zaboravljena lutka"

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u izazovnoj crvenoj haljini predstavila je sinoć javnosti u jednom prestoničkom lokalu svoj novi album, "Zaboravljena lutka".

Brojne poznate ličnosti došle su da je pozdrave - od Jane Todorović sa ćerkom Kristinom Džulijen, preko Anabele Atijas, do Emira Lapsusa... Nema ko se nije pojavio, vidno raspoložen za provod.

- Javili su mi se i neki ljudi koje stvarno dugo nisam čula. Dosta im se pjesama sviđa. Oduševljeni su, puno mi je srce, iskreno. Ne znam ni šta bih rekla, malo imam tremu. Nikad je dosad nisam imala (smijeh). Ushićena sam - počela je Sandra pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, pa je potom naglasila da joj je ipak sud publike na prvom mjestu.

Osvrnuvši se, međutim, na svoj emotivni život, pjevačica je istakla da "tu fioku još ne otvara" jer za to nema vremena.

- Ništa! Ljubav je u fioci koju još nisam otvorila. Sačekaće. Nemam vremena. Da imam partnera, mislim da bi me ostavio - prokomentarisala je Afrika, između ostalog, a pošto smo je upitali koja nova pjesma joj je najskuplja, dobro je morala da se preračuna.

- "Zid", "Skote moj"... Za sada, eto, to su neke... Nikad ne pričam o cijenama, ali kako kaže moja koleginica Dara Bubamara: "Puno košta" - nasmijala se ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 20:12