Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2015-04-29 MINISTAR POLJOPRIVREDE PORUČIO DA ĆE ZAUSTAVITI IZVOZ OBLOVINE
Nema koncesija za one koji ne prerađuju
Ivanović i Brković Nema koncesija za one koji ne prerađuju
Mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de Pe­tar Iva­no­vić po­ru­čio je to­kom ju­če­ra­šnje po­sje­te Plje­vlji­ma da se za­la­že da se po sva­ku cje­nu spri­je­či iz­voz tru­pa­ca iz Cr­ne Go­re. On je ka­zao da kon­ce­si­o­na­ri ko­ji ne vr­še pre­ra­du dr­ve­ta ne mo­gu oče­ki­va­ti da u na­red­nom pe­ri­o­du do­bi­ju kon­ce­si­je.
–Ovo re­sur­sa što ima­mo mo­ra­mo ču­va­ti i nje­go­va­ti. Zna­te do­bro da je u po­sled­njih 25 go­di­na bio ha­os što se ti­če kon­ce­si­o­na­ra i na­či­na eks­plo­a­ta­ci­je, a to su uglav­nom ra­di­li oni lju­di ko­ji ni­su bi­li ve­za­ni za dr­vo­pre­ra­du, a na ne­ki na­čin su do­la­zi­li do tih kon­ce­si­o­nih ugo­vo­ra. Ima­li su ta­šnu, ma­šnu, ugo­vo­re, do­bar pre­laz pre­ko gra­ni­ce i tr­ži­šte van Cr­ne Go­re. Na­mje­ra­va­mo da za­ve­de­mo red u obla­sti dr­vo­pre­ra­de i šu­mar­stva, a sa oni­ma ko­ji su do sa­da zlo­u­po­tre­blja­va­li kon­ce­si­je ne­će bi­ti po­seb­nog uva­ža­va­nja – po­ru­čio je Iva­no­vić.
On tvr­di da „Vek­tra Ja­kić“, vla­sni­štvo bi­zni­sme­na Dra­ga­na Br­ko­vi­ća, ni­je iz­ve­zla ni­je­dan tru­pac. Vla­snik „Vek­tre” Dra­gan Br­ko­vić ka­zao je ju­če da su na­pra­vlje­ni ozbilj­ni po­ma­ci na po­sti­za­nju pro­jek­to­va­nih ka­pa­ci­te­ta u pi­la­ni, bal­va­ni­štu, la­mi­nil­ni­ci i si­ste­mu za su­še­nje i pa­re­nje drv­nih sor­ti­men­ta, kao i da je u pri­pre­mi za­po­sle­nje oko 360 rad­ni­ka u kom­bi­na­tu „Vek­tra Ja­kić“.
Iva­no­vić se sa­stao i sa gra­do­na­čel­ni­kom Plje­va­lja Mir­kom Đa­či­ćem, sa ko­jim je, ka­ko je na­veo, raz­go­va­rao o te­ma­ma va­žnim za gra­đa­ne.
–Već smo iz­vr­ši­li tran­sfer 15.000 eura za iz­grad­nju vo­do­vo­da Bo­lja­nji­ći i Ko­sa­ni­ca, a na­dam se da će­mo sle­de­ćeg mje­se­ca ostva­ri­ti i tran­sfer za vo­do­vod Le­ver Ta­ra. U obla­sti in­fra­struk­tu­re već smo iz­vr­ši­li tran­sfer od 25.000 eura, i to za put Stra­hov Do – Ra­đe­vi­ći, za pro­ši­re­nje put­nih pra­va­ca Gru­de– Kan­di­ja, u du­ži­ni 2,5 ki­lo­me­ta­ra, i Brež­je–Ora­šac, u du­ži­ni 1,1 ki­lo­me­tar, i za tam­po­ni­ra­nje put­nog prav­ca Lo­kvi­ce–Za­gla­vak, za ko­ji je iz­dvo­je­no 4 hi­lja­de eura – ka­zao je Iva­no­vić, uz na­po­me­nu da je pro­šle go­di­ne ko­ri­sni­ci­ma sub­ven­ci­ja u Plje­vlji­ma is­pla­će­no pre­ko 1,05 mi­li­o­na eura.
B. Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"