Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura - datum: 2015-04-29 U SUSRET URUČIVANJU TRINAESTOJULSE NAGRADE Predlozi do 20. maja
Mi­ni­star­stvo kul­tu­re je ju­če po­no­vi­lo oba­vje­šte­nje da Ži­ri za do­dje­lu Tri­na­e­sto­jul­ske na­gra­de, u skla­du sa Za­ko­nom o dr­žav­nim na­gra­da­ma, mo­že u 2015. go­di­ni do­di­je­li­ti ova tri pri­zna­nja, kao go­di­šnje na­gra­de.
Pred­lo­zi se mo­gu pod­no­si­ti do 20. ma­ja 2015. go­di­ne. Tri­na­e­sto­jul­ska na­gra­da za 2015. go­di­nu do­dje­lju­je se gra­đa­ni­nu, ili dr­ža­vlja­ni­nu Cr­ne Go­re, gru­pi li­ca, ili prav­nom li­cu ko­je ima sje­di­šte na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re, za dje­la, ili ostva­re­nja u svim obla­sti­ma ra­da i stva­ra­la­štva u pret­hod­ne dvi­je go­di­ne, ko­ja su od iz­u­zet­nog zna­ča­ja za Cr­nu Go­ru.
Kao pret­hod­ne dvi­je go­di­ne sma­tra­ju se 2013. i 2014. go­di­na i pe­ri­od do 20. ma­ja 2015. go­di­ne.
Pra­vo da pod­ne­su pred­log za do­dje­lu Tri­na­e­sto­jul­ske na­gra­de za 2015. go­di­nu ima­ju dr­žav­ni, or­gan dr­žav­ne upra­ve, lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve, lo­kal­ne upra­ve, usta­no­va, pri­vred­no dru­štvo, ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja, dru­go prav­no li­ce, gru­pa li­ca, po­je­di­nac i dr.
Pred­lo­zi se pod­no­se Mi­ni­star­stvu kul­tu­re, ne­po­sred­no ili pre­po­ru­če­nom po­šilj­kom, na adre­su: Mi­ni­star­stvo kul­tu­re, ul. Nje­go­še­va, Ce­ti­nje.
Pred­log se pod­no­si u pi­sa­noj for­mi, i mo­ra sa­dr­ža­ti osnov­ne po­dat­ke o pred­lo­že­nom li­cu i nje­go­vom dje­lu, ostva­re­nju ili stva­ra­la­štvu, za ko­je se pred­la­že do­dje­la na­gra­de.
Uz pred­log se pod­no­si do­kaz o dr­ža­vljan­stvu ili pre­bi­va­li­štu pred­lo­že­nog fi­zič­kog, od­no­sno o sje­di­štu pred­lo­že­nog prav­nog li­ca.
Za­vi­sno od obla­sti ra­da i stva­ra­la­štva, uz pred­log za do­dje­lu Tri­na­e­sto­jul­ske na­gra­de za 2015. go­di­nu, pod­no­se se od­go­va­ra­ju­ći pri­lo­zi (ob­ja­vlje­no dje­lo, ka­ta­log, re­cen­zi­ja, struč­na kri­ti­ka i dr.).
Ako se pred­log za do­dje­lu Tri­na­e­sto­jul­ske na­gra­de za 2015. go­di­nu pod­no­si za knji­žev­no ili na­uč­no dje­lo, ili za pre­zen­ta­ci­ju, od­no­sno iz­vo­đe­nje umjet­nič­kog dje­la, pod­no­si­lac je du­žan da do­sta­vi i šest pri­mje­ra­ka knji­ge, ka­ta­lo­ga, ili dru­ge pu­bli­ka­ci­je, na ko­ju se pred­log od­no­si.
Do­sta­vlje­ni pri­je­dlo­zi se ne vra­ća­ju, i ne na­dok­na­đu­ju.
Ne­bla­go­vre­me­ni pri­je­dlo­zi ne­će se raz­ma­tra­ti.
Do­dat­na oba­vje­šte­nja mo­gu se do­bi­ti u Mi­ni­star­stvu kul­tu­re, na tel. 041-232-582, ili na imejl adre­su: milena.radenovic@mku.gov.me.
S.Ć.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"