Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura - datum: 2015-04-29 FLUID NA SESIJI U BARU OKUPIO VIŠE OD 20 DIZAJNERA I 40 STUDENATA IZ REGIONA Kultura za turizam, dizajn za oboje
Se­si­ja Flu­id di­zajn fo­rum 2015, na ko­joj uče­stvu­je pre­ko 20 di­zaj­ne­ra iz re­gi­o­na i pre­ko 40 stu­de­na­ta iz re­gi­o­na i Cr­ne Go­re otvo­re­na je u ne­dje­lju ve­če u Ba­ru. Or­ga­ni­za­to­ri Flu­id di­zajn fo­ru­ma su Fa­kul­tet li­kov­nih umjet­no­sti Ce­ti­nje i Na­rod­ni mu­zej Cr­ne Go­re, a po­kro­vi­te­lji su Mi­ni­star­stvo kul­tu­re Cr­ne Go­re, Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja Bar, Pre­sto­ni­ca Ce­ti­nje i Bri­tan­ski sa­vjet. Pre­da­vač na ra­di­o­ni­ci je gra­fič­ki di­zaj­ner, ma­gi­star li­kov­ne pro­ble­ma­ti­ke vi­zu­el­nih sred­sta­va tu­ri­stič­ke pro­pa­gan­de, Ana Ma­tić, pro­fe­sor Gra­fič­kih ko­mu­ni­ka­ci­ja na Fa­kul­te­tu li­kov­nih umjet­no­sti na Ce­ti­nju.
– Pr­va dva da­na fo­ru­ma odr­ža­li smo na Ce­ti­nju, a on­da smo pre­se­li­li u Bar, i sa­da se sve ra­di­o­ni­ce i sva pre­da­va­nja ov­dje odr­ža­va­ju. Na Ce­ti­nju su sa­mo bi­le tri iz­lo­žbe i pa­nel di­sku­si­ja. Mo­to je „Tu­ri­zam za kul­tu­ru, kul­tu­ra za tu­ri­zam, di­zajn za obo­je – ka­že Ma­tić.
Sva tri po­lja su ne­raz­dvo­ji­va, i jed­ni dru­gi­ma mo­gu mno­go da da­ju. Ona je do­da­la da je 20 pre­da­va­ča iz re­gi­o­na od Lju­blja­ne do Sko­plja, a na fo­ru­mu u Ba­ru pre­zen­ti­ra­će za­vr­šni dio ono­ga što su ra­di­li na pr­vom Flu­i­du, u sep­tem­bru, 2013. go­di­ne, kao evrop­ski pro­je­kat za ko­ji su do­bi­li ten­der u crm­nič­kom se­lu Go­di­nje, na pla­nu ma­pi­ra­nja te­mat­skih sta­za i spe­ci­fič­ne tu­ri­stič­ke sig­na­li­za­ci­je lo­ka­li­te­ta ovog se­la. Ove ra­di­o­ni­ce, po­red nje, vo­dio je pro­fe­sor La­zar Pe­jo­vić, a asi­sti­ra­la je San­dra Đu­ro­vić, i po pr­vi put je sad pre­zen­ti­ran na pod­ruč­ju bar­ske opšpti­ne. U Dvor­cu kra­lja Ni­ko­la prek­si­noć je po­seb­no bi­lo po­sje­će­no pre­da­va­nje Mar­ka Mi­la­di­no­vi­ća iz Kre­a­tiv­nog di­zajn stu­di­ja „Ar­ma­da” iz Lju­blja­ne, spe­ci­ja­li­zo­va­nog za bren­di­ra­nje.
- Brend ni­je sa­mo lo­go­tip kao što su mo­žda stu­den­ti mi­sli­li, već pu­no vi­še. Ra­di­mo na pro­jek­tu Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Bar, pro­ba­mo da bu­de upe­ča­tlji­vi­ji, da na­đe svo­ju cilj­nu pu­bli­ku, da bu­de do­stu­pan mo­žda i ne­kim no­vim go­sti­ma – re­kao je Mi­la­di­no­vić.D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"