Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2015-04-29 ODRŽANI SUSRETI OSNOVNIH ŠKOLA ,,BRAĆA RIBAR’’ I ,,ALEKSA BEĆO ĐILAS’’
Nagrađeni najbolji šeširi i maske
Druženje i nadmetanje u Zatonu Nagrađeni najbolji šeširi i maske
BI­JE­LO PO­LjE - Osnov­na ško­la ,,Bra­ća Ri­bar’’ upri­li­či­la je, u Za­to­nu kod Bi­je­log Po­lja, tra­di­ci­o­nal­ne su­sre­te sa osnov­ci­ma OŠ ,,Alek­sa Be­ćo Đi­las’’ iz Rav­ne Ri­je­ke. Or­ga­ni­zo­va­no je ne­ko­li­ko ma­ni­fe­sta­ci­ja u ko­ji­ma je uče­stvo­vao ve­li­ki broj uče­ni­ka, pred­vo­đe­nih na­stav­ni­ci­ma. Pre­ma ri­je­či­ma di­rek­to­ra ško­le ,,Bra­ća Ri­bar’’ Vla­di­mi­ra Bu­ga­ri­na, ‘’Da­ni pro­lje­ća’’ pre­ra­sli su u tra­di­ci­ju.
Ži­ri je za naj­bo­lji še­šir pro­gla­sio ,,pro­lje­će’’ uče­ni­ka iz Rav­ne Ri­je­ke Ra­do­nje So­ši­ća, nje­gov škol­ski drug Mla­den Ste­še­vić sa ,,sun­cem’’ bio je dru­gi, a Da­vid Da­ni­lo­vić iz iste ško­le osvo­jio je tre­će mje­sto, a no­sio je še­šir ko­ji je sim­bo­li­zo­vao ‘’dr­vo’’. Kad je ri­ječ o ma­ska­ma naj­bo­lja je bi­la ,,ki­ne­ski­nja’’ ko­ju je no­si­la Mi­lja­na Bo­žo­vić iz Za­to­na, dru­go mje­sto pri­pa­lo je nje­nom škol­skom dru­gu Pa­vlu Ba­le­vi­ću ko­ji je no­sio ,,oblak’’, a tre­će Da­ri­ju Drob­nja­ku iz Rav­ne Ri­je­ke sa ma­skom ,,gu­sar’’.
-Na­še dvi­je ško­le u pri­li­ci su da na ovaj na­čin za­jed­no or­ga­ni­zu­ju slo­bod­ne ak­tiv­no­sti. Bi­lo je pre­div­no vi­dje­ti de­fi­le vi­še od sto uče­ni­ka u ma­ska­ma i še­ši­ri­ma, a ži­ri je ocje­nji­vao nji­ho­vu ma­što­vi­tost i kre­a­tiv­nost. Po­red tak­mi­če­nja za naj­bo­lje ma­ske i še­ši­re, uče­ni­ci su se nad­me­ta­li u ma­lom fud­ba­lu i od­boj­ci. Or­ga­ni­zo­va­na je i li­kov­na ko­lo­ni­ja, u okvi­ru ko­je su iz­lo­že­ni li­kov­ni ra­do­vi đa­ka, a uče­ni­ci su pri­ka­za­li i fi­gu­re od gli­ne ili pla­ste­li­na – ka­zao je Bu­ga­rin.
Di­rek­to­ri­ca ško­le u Rav­noj Ri­je­ci Ne­ven­ka Bo­ško­vić iz­ra­zi­la je odu­še­vlje­nje or­ga­ni­za­ci­jom su­sre­ta i onim što su đa­ci pri­ka­za­li.
-Na ovaj na­čin se raz­vi­ja dru­gar­stvo me­đu đa­ci­ma, a na­stav­ni­ci raz­mje­nju­ju is­ku­stva – is­ta­kla je Bo­ško­vi­će­va.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"