Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2015-04-29 IVAN PAJEVIĆ APELUJE NA NADLEŽNE DA RIJEŠE PROBLEME U MZ Viseći most dotrajao i opasan
BI­JE­LO PO­LjE - U mje­snim za­jed­ni­ca­ma Njeg­nje­vo, Olu­ja i Stroj­ta­ni­ca već du­že vri­je­me ni­je ni­šta ura­đe­no na po­bolj­ša­nju uslo­va ži­vo­ta lo­kal­nog sta­nov­ni­štva, tvr­di Ivan Pa­je­vić, član OO De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je Bi­je­lo Po­lje.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, ima pu­no pro­ble­ma ko­je bi tre­ba­lo hit­no rje­ša­va­ti.
-Pu­te­vi ni­su as­fal­ti­ra­ni, a po­go­to­vo je u lo­šem sta­nju put pre­ma OŠ „Pa­vle Ži­žić“, kao i onaj u sta­rom se­lu i do nje­ga. Glav­na ce­sta kroz se­lo je u ru­pa­ma, a to je tra­sa put­nog prav­ca Ra­so­vo- Stroj­ta­ni­ca- Njeg­nje­vo- Gu­ba­vač – Bi­stri­ca. Na po­je­di­nim mje­sti­ma put je u kra­te­ri­ma – ka­že Pa­je­vić.
On do­da­je da se­lo ne­ma ni ure­đe­nu ka­na­li­za­ci­ju, a po­seb­nu opa­snost pred­sta­vlja do­tra­ja­li vi­se­ći most u Njeg­nje­vu.
-Da­ske su do­tra­ja­le na vi­se­ćem mo­stu, pre­ko ko­jeg pro­la­zi ve­li­ki broj đa­ka. S ob­zi­rom na to da auto ne­ma sva­ka ku­ća, mno­gi mo­ra­ju da pre­la­ze pre­ko vi­se­ćeg mo­sta, ko­ji je i naj­bli­ža ve­za s gra­dom – ob­ja­šnja­va Pa­je­vić.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, elek­tri­fi­ka­ci­ja u sta­rom se­lu ni­je na za­do­vo­lja­va­ju­ćem ni­vou, jer su stu­bo­vi do­tra­ja­li, pa po­tro­ša­či če­sto osta­ju u mra­ku.
-Ta­ko­đe, pro­ble­me stva­ra i se­o­ski po­tok ko­ji u je­se­njem i zim­skom pe­ri­o­du i pri­li­kom obil­ni­jih pa­da­vi­na na­bu­ja i pra­vi šte­tu. Ima­ju­ći sve ove pro­ble­me u vi­du, ape­lu­jem na nad­le­žne da se ko­nač­no an­ga­žu­ju i mje­šta­ni­ma obez­bi­je­de pri­stoj­ne uslo­ve za ži­vot. Do­sad se uglav­nom ra­di­lo u dru­gim se­li­ma, pa tra­ži­mo da se ma­lo okre­nu i poč­nu da rje­ša­va­ju i na­še pro­ble­me– ka­že Pa­je­vić,M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"