Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2015-04-29 U SUSRET RESTRIKTIVNOM VODOSNABDIJEVANJU Regionalni vodovod ponudio pomoć
U su­sret ju­nu i dva­de­se­to­dnev­nim re­strik­ci­ja­ma vo­de, Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod je iz­ra­zio sprem­nost da kao i la­ni po­mog­ne nov­sku ri­vi­je­ru do­dat­nim ko­li­či­na­ma naj­va­žni­jeg na­pit­ka.
Pre­ma na­ja­va­ma HE Tre­bi­šnji­ca, grad će ove go­di­ne u dva na­vra­ta osta­ti bez vo­de sa Pla­ta i to od 1. do 20. ju­na, i od 12. do 31. ok­to­bra.
Uzrok re­strik­ci­ja­ma bi­će re­dov­ni go­di­šnji re­mont hi­dro­tu­ne­la, ali i re­vi­ta­li­za­ci­ja agre­ga­ta u Du­brov­ni­ku.
-Sprem­ni smo da, u sa­rad­nji sa Vo­do­vo­dom Tiv­ta i no­vim me­nadž­men­tom nov­skog Vo­do­vo­da, iza­đe­mo u su­sret gra­đa­ni­ma Her­ceg No­vog ka­ko bismo na­do­mje­sti­li ne­do­sta­ju­će ko­li­či­ne vo­de. Sa­da je sa­mo na čel­ni­ci­ma vla­sti da kon­tak­ti­ra­ju sa nama, ka­ko bi­smo tač­no zna­li ko­ji su to ter­mi­ni ka­da bi se No­vi pri­klju­čio na Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod, ka­zao je Go­ran Je­vrić, di­rek­tor Re­gi­o­nal­nog vo­do­vo­da.
On je do­dao da je pri kra­ju iz­ra­da i re­vi­zi­ja glav­nog pro­jek­ta za pri­klju­če­nje op­šti­ne na Re­gi­on­lni vo­do­vod. Ten­der za iz­vo­đa­ča ra­do­va će usko­ro bi­ti ras­pi­san i No­vi bi bio pri­klju­čen na Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod u ma­ju 2016. go­di­ne.
Ci­je­na vo­de do­bi­je­ne iz Re­gi­o­nal­nog vo­do­vo­da iz­no­si­la bi 0,29 eura po me­tru kub­nom.
Ina­če, pred­stav­ni­ci Re­gi­o­nal­nog vo­do­vo­da i DOO Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja Her­ceg No­vi su kra­jem pro­šle go­di­ne usa­gla­si­li ak­tiv­no­sti oko pro­jek­ta pri­klju­če­nja op­šti­ne Her­ceg No­vi na Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod. Pro­ci­je­nje­no je da su za re­a­li­za­ci­ju ovog pro­jek­ta neo­p­hod­na tri mi­li­o­na eura.
Pre­ma spo­ra­zu­mu o me­đu­sob­nim pra­vi­ma i oba­ve­za­ma iz­me­đu Op­šti­ne Her­ceg No­vi i JP „Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod Cr­no­gor­sko pri­mor­je”, ko­ji je pot­pi­san 2013. go­di­ne, pla­ni­ra­no je pri­klju­če­nje op­šti­ne Her­ceg No­vi na Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod iz ko­ga bi se do­bi­ja­lo 200 li­ta­ra vo­de u se­kun­di za snab­di­je­va­nje Lu­šti­ce, ri­vi­je­re od Ze­le­ni­ke do Ka­me­na­ra i tu­ri­stič­kog kom­plek­sa „Por­to­no­vi” u Kum­bo­ru.
K.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"